Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrivena tajna

Hombrados: Balić ne želi igrati za Hrvatsku dok je vodi Goluža!

'27.01.2012., Beograd, Srbija - Polufinalna utakmica Hrvatska - Srbija na Europskom rukometnom prvenstvu 2012. Slavko Goluza, Ivano Balic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
Antonio Bronić/Pixsell
16.01.2013.
u 17:54

– Ta se odluka mora poštovati, iako je to tragično za hrvatski rukomet – istaknuo je španjolski vratar.

Ivano Balić mudro šuti sve ovo vrijeme otkako ga je izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža izostavio s popisa za Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj. Ali, o uzrocima sukoba progovorio je njegov suigrač iz madridskoga Atletica, vratar Jose Hombrados, kojemu se rukometni Mozart očito povjerio.

– Naravno, znam situaciju, on je tu odluku donio i oprostio se od reprezentacije zbog neslaganja s izbornikom Slavkom Golužom. Ta se odluka mora poštovati, iako je to tragično za hrvatski rukomet – istaknuo je španjolski vratar i dodao:

– Reprezentaciju Hrvatske bez Ivana Balića mogu zamisliti samo ako on slomi nogu ili napuni 40 godina. Još je veliki majstor i velika mi je čast igrati s njime. On je umjetnik rukometa, takvih više nema.

Originalni članak pročitajte ovdje.

Komentara 31

PT
P@triot
18:01 17.01.2013.

Hrvatska iznad svega.Zato ako igras, igraj za nju sto bolje i sto jace, bez obzira tko je trener, Nemoze Balic biti igrac i trener. Cim mu nesto ne pase radi grimase. Zato hvala mu na svemu i sve mu najboljee zelim Meni su novi decki u repki super. Moze HR i bez Balica.

RA
rab555
18:15 16.01.2013.

ko prvo: neznam dali je istina sta hombrados govori, zato nikoga nebi osudio ali, ako je zbilja istina, da balic nece igrati dok je goluza trener, onda uopce vise nije zasluzio poziv u hrvatsku reprezentaciju, ni pod kojim trenerom. zaa hrvatsku se igra zbog ljubavi prema dresu i domovini a ne zbog nekakvih drugih razloga. ako neko ne zeli igrati, zato sto mu se ne svida postupanje i ponasanje selektora, onda to dokazuje da stavlja osobne probleme i zelje pred interese hrvatskog rukometa, nacijonalnog interesa, sto je jednostavno nedopustivo. hrvatska representacija je hrvatska reprezentacija, svejedno tko god je vodi, goluza, kljaic, cervar ili neki gad i zlocinac, ostat ce hrvatska rukometna reprezentacija i nas ponos.

GA
gary1
19:54 16.01.2013.

balić je pročitana knjiga u rukometu, što je bilo bilo je, bolje bi mu bilo da se dostojno oprostio od repke, a ne da se bahati i preserava, kako se i inače ponašao u repki i jedan je od najzaslužnijih za neke ključne poraze u zadnje vrijeme. svaka čast na nekim davnim igrama, ali danas to nije ni približno slično. repka konačno diše punim plućima jer nema utega zvanog balić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije