Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSTOVANJE U BARCELONI

Gobac na ljeto vraća Bičanića u Zagrebov dres

Damir Bičanić
Marko Lukunić/Pixsell
03.04.2010.
u 08:41

Rukometaši Croatije osiguranja Zagreba danas u dvorani Blau Grana (16.15 sati) igraju uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv domaćina Barcelone.

U glavni grad Katalonije zagrebaši su došli s minusom od sedam pogodaka i ulazak u četvrtfinale bio bi ravan čudu.

Za neke igrače hrvatskog prvaka to bi mogla biti i posljednja europska utakmica u dresu CO Zagreba, s obzirom na to da se već uvelike šuška o odlasku nekih igrača. Sve su glasnije priče i o nekim dolascima. Tako je gotovo sigurno da će Zoran Gobac, glavni menadžer kluba, vratiti u momčad Damira Bičanića koji se istaknuo sjajnim igrama u Ademaru, a zagrebašima baš nedostaje jedan takav pucač u vanjskoj liniji.

– Cilj nam je danas pobijediti s bilo kojom prednošću. Moramo prekinuti taj negativan niz s Barcelonom. Naime, to je jedna od rijetkih momčadi koju CO Zagreb nije nikada pobijedio u europskim kupovima – istaknuo je Nenad Kljaić.

Posljednji su put zagrebaši gostovali u Barceloni 2001. kada su u skupini pobijeđeni sa samo tri gola prednosti (26:23), a igralo se pred 9000 gledatelja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije