Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

Duvnjak, Lacković i Vori teško do Lige prvaka

Igor Vori
Pixsell
09.09.2012.
u 22:32

Ligu prvaka izborio je i skopski Metalurg, našerg trenera Line Červara, Partizan, Constanta i Dinamo iz Minska

Rukometaši Hamburga teško su se plasirali u skupinu Lige prvaka. Pobijedili su u kvalifikacijama francuski Sant Raphael sa 32:31, tek nakon produžetaka.. Imali su Francuzi 26:22 i 27:26, ali je Lijewski sa zvukom sirene izjendačio za produžetke.Igor Vori postigao je tri, a Domgoj Duvnjak 2 (oba u produžetcima) pogotka, dok je Blaženko Lacković postigao jedan, ali iznimno vrijedan pogodak. Naime, Lac je postigao posljednji pogodak na utakmici, a odmah potom presjekao napad Sant Raphaela i postao junak. Ligu prvaka izborio je i skopski Metalurg, našerg trenera Line Červara, Partizan, Constanta i Dinamo iz Minska koji će igrati u skupini sa CO Zagrebom.

Ostali rezultati - Njemačka, 5. kolo: Essen - Fuchse (Špoljarić, Ninčević 5) 24:31; Freancusaka, superkup - za treće mjesto. Montpellier (Metličić 2) - Nantes 42:30; finale: Dunkerque - Chambery 26:25

Ključne riječi

Komentara 5

LP
Lebron Petrovic
22:52 09.09.2012.

Ovakav Hamburg ne bi uspio osvojiti ni naslov prvaka Hrvatske !

LP
Lebron Petrovic
16:04 10.09.2012.

Ali Lac je zakon. Odlučio je utakmicu u zadnjoj sekundi protiv Magdeburga(gledao live)prošli tjedan i sada je jedini imao muda za preokret protiv vrlo dobrih francuza !

LP
Lebron Petrovic
16:04 10.09.2012.

Ali Lac je zakon. Odlučio je utakmicu u zadnjoj sekundi protiv Magdeburga(gledao live)prošli tjedan i sada je jedini imao muda za preokret protiv vrlo dobrih francuza !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije