Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlato iz Estonije

Domagoj Duvnjak najbolji igrač i dodavač, Pešić najbolji vratar

Domagoj Duvnjak
Goran Stanzl/Pixsell
23.08.2010.
u 14:17

Prije četiri godine, pod vodstvom Irfana Smajlagića, hrvatski rukometaši osvojili su u Estoniji zlato na Europskom prvenstvu igrača do 18 godina.

U toj su momčadi igrali Ivan Pešić, Mario Gagulić, Goran Delić, Luka Raković, Ivan Vidaković, Josip Crnić, Manuel Štrlek, Ivan Sever, Dinko Vuleta, Domagoj Duvnjak, Igor Karačić, Dario Herman, Oleg Polanec, Josip Ilić, Hrvoje Tojčić, Dino Rački.

Domagoj Duvnjak izabran je tada za najboljeg rukometaša prvenstva, bio je i najbolji srednji vanjski igrač te najbolji asistent sa 64 dodavanja za pogodak. Ivan Pešić proglašen je pak najboljim vratarom EP-a. Obranio je 110 udaraca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije