Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA LP

Čupić: Raspali smo se bez Szmala, Vori: Obrana nekako...

\'Ivan Cupic (C) from the team Rhein-Neckar Loewen (Mannheim, Germany) vies against players of FC Barcelona Borges (Spain) during their EHF Final Four Handball Champions League semi-final match on May
AFP
28.05.2011.
u 17:27

OU nedjelju će u finalu (18) Lige prvaka rukometaša igrati Ciudad Real i Barcelona, a u borbi za treće mjesto (15.15, HTV 2) HSV i RN Löwen.

Želja Ivana Čupića da njegov RN Löwen u finalu Lige prvaka igra s Lackovićevim, Duvnjakovim i Vorijevim Hamburgom nije se ispunila. Istina, sutra će se u rasprodanoj Köln Areni (20.000 gledatelja) sučeliti dvije njemačke momčadi, ali u borbi za treće mjesto, finale je španjolsko. Barcelona je u polufinalu svladala RN Löwen 30:28 (12:12) u dvoboju kvalitetom prosječnom, ali zanimljivom.

Obje su momčadi neočekivano mnogo griješile, nervoza zbog velikog uloga bila je očita, a odlučio je veći izbor kvalitetnih rukometaša u španjolskoj momčadi, koja je bila favorit. Igropulo i Oneto s klupe su donijeli prevagu, najbolji čovjek Katalonaca bio je vratar Šarić sa 11 obrana. Lavovi su bili opterećeni s mnogo oporavljenika: Szmal, Čupić, Lund, Myrhol. Ivan Čupić odigrao je 53 minute, dobro u obrani, s pucačkim učinkom 4-7.

– Ključni je trenutak bila ozljeda našeg odličnog vratara Szmala u 45. minuti, nakon toga smo se raspali. A bilo je i inače teško stalno hvatati Barcinu prednost – razočarano je pričao Čupić.

HSV je pao protiv boljeg Ciudad Reala koji je slavio uvjerljivu 28:23 (12:10) pobjedu. Pucački učinak Duvnjaka 2-8, Lackovića 1-2, a Vorija 2-3.

– U obrani smo odigrali još kako tako, ali u napadu baš nikako – komentirao je Igor Vori.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije