Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon dva produžetka

Crna Gora pobijedila Norvešku 34:31 i osvojila europsko zlato

crna gora (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
16.12.2012.
u 19:51

Sonja Bajraktarović je imala 17 obrana, a Milena Knežević postigla je deset pogodaka u zlata vrijednoj pobjedi

Rukometašice Crne Gore prvakinje su Europe. U neizvjesnom finalu u Srbiji nakon dva produžetka pobijedile su Norvešku 34:31. Crnogorke su na poluvremenu vodile 13:12, a pogodak prednosti imale su i prije zadnjeg napada na utakmice, ali su Norvežanke pet sekundi prije kraja uspjele zabiti pogodak za produžetak.

Crnogorke su se tada vrlo brzo odvojile na plus tri, ali se Norvežanke vraćaju u igru i prvi produžetak završio je 28:28. U drugih deset minuta produžetka Crna Gora bila je bolja i uzela zlato te se osvetila Norveškoj za poraz u finalu Olimpijskih igara u Londonu.

Sonja Bajraktarović je imala 17 obrana, a Milena Knežević postigla je deset pogodaka u zlata vrijednoj pobjedi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije