Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ASOBAL

Četiri gola Metličića u pobjedi Ciudada

Petar Metličić
Goran Stanzl
21.04.2010.
u 09:22

Bivši kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Petar Metličić postigao je četiri pogotka u pobjedi svog Ciudad Reala u gostima kod Labaro Toleda 37-25 u dvoboju 26. kola španjolske ASOBAL lige.

Metličić je utakmicu završio sa šutom 4-5. Dva puta poentirao je iz kontranapada, a dva puta iz tri pokušaja u postavljenim napadima. Svakako valja izdvojiti i izvrstan učinak vratara gostiju Josea Javiera Hombradosa koji je svoje minute na parteku iskoristio za 15 obrana od 23 udarca, odnodno sjajnih 65 %! Najefikasniji u redovima aktualnog španjolskog i europskog prvaka bio je Canellas s 9 golova.

Ciudad Real i nakon 26 odigranih utakmica ima maksimalni učinak u prvenstvu. Ubilježio je 26 uzastopnih pobjeda, osvojio 52 boda, te je na vrhu ljestvice zadržao pet bodova prednosti pred Barcelonom, koja je u ovome kolu u gostima svladala Octavio Pilotes sa 34-25.

ASOBAL liga, 26. kolo:

Labaro Toledo – Ciudad Real 25-37

Octavio Pilotes – Barcelona 25-34

Naturhouse La Rioja – Antequera 35-26

Morrazo – Fraikin Granollers 25-36

Redoslijed: 1. Ciudad Real 52, 2. Barcelona 47, 3. Valladolid 38 (-1)...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije