Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRUĆE SKOPLJE

Červar srušio PSG: Znao sam da još nisu uigrani

'14.04.2012., Arena, Zagreb - Final four SEHA liga, finalna utakmica, HC Vardar PRO - HC Metalurg Skopje. Lino Cervar. Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
'Daniel Kasap/PIXSELL'
30.09.2013.
u 09:01

– Vori i Kopljar igraju, ali Gojun mi se požalio da malo igra i to ga jako muči. Posije utakmice nismo razgovarali. Ne bi imalo smisla. Bili su svi jako ljutiti. Nazvat ću dečke ovih dana – istaknuo je Červar.

Rukometaši Barcelone i Paris SG-a ove godine su favoriti za osvajanje Lige prvaka. No obje momčadi nisu uspjele slaviti u Skoplju! Barcelona je izvukla bod kod Vardara, a Paris, čiji je proračun 14 milijuna eura, izgubio je od Červarova Metalurga. Obje utakmice igrane su pred 7000 gledatelja u dvorani Boris Trajkovski. Izgleda da u Skoplju samo Zagreb može pobijediti... Naime, lani su zagrebaši osvojili SEHA ligu u istoj toj dvorani gdje nisu slavili PSG i Barca.

Zna motivirati igrače

– Ne nasjedam više na takve provokacije. Ne padam više na te pučkoškolske fore – počeo je raspoloženi Lino.

Pa kako ste uspjeli srušiti Pariz?

– Znao sam da još nisu uigrani i da to moram iskoristiti. Dobra obrana, sjajan vratar i fantastično navijanje razlozi su zašto ih je pobijedio jedan mali klub. Rekao sam svojim dečkima u svlačionici na poluvremenu: \"Vrijedite više nego što drugi misle. Idemo pobijediti, ostaviti srce na parketu zbog ovih divnih navijača\" – rekao je Lino kojem nije strano kako motivirati igrače.

Jeste li razgovarali s našim dečkima iz Parisa?

– Jesam, ali prije utakmice. Malo smo se zezali. Sve su to moji igrači koje sam uveo u reprezentaciju. Vori i Kopljar igraju, ali Gojun mi se požalio da malo igra i to ga jako muči. Posije utakmice nismo razgovarali. Ne bi imalo smisla. Bili su svi jako ljutiti. Nazvat ću dečke ovih dana – istaknuo je Červar.

Vori je po dolasku u Skoplje rekao da Lino sigurno priprema nekakvo iznenađenje.

– Pogodio je! Ipak se dugo znamo... – kaže Červar.

Bez obzira na skopske kikseve, Barcelonu i PSG Červar vidi na završnom turniru Lige prvaka. 

Dvorana mi se raspada

– Njemački klubovi su oslabljeni. Pored Barcelone i PSG-a, među četiri vidim još Veszprem i Kielce. Meni je bitno da probam doći do četvrtfinala ako je moguće. Zbog operacije sam ostao bez važnog igrača Mirkulovskog na najmanje dva mjeseca. Kada bih barem imao uvjete kao što ima Vardar... Naša dvorana se raspada. SEHA ligu moram igrati izvan Skoplja. Ne mogu ja bez nevolja...

>> Senzacija: Červarov Metalurg pobijedio bogati PSG!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije