Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaludio Skoplje

Červar: Mi smo hit, ne može baš svaki klub privući 7000 navijača!

'Croatia\'s coach Lino Cervar reacts during the Handball World Cup group M2 match against Denmark in Mannheim, January 24, 2007.  REUTERS/Alex Grimm (GERMANY)'
'ALEX GRIMM'
27.10.2012.
u 20:54

– Bez obzira na to što su ove godine igrački slabiji, uvijek je lijepo pobijediti takvu rukometnu instituciju kao što je CO Zagreb – rekao je Červar.

Lino Červar, trener Metalurga, blistao je nakon uvjerljive pobjede nad CO Zagrebom (33:26) u SEHA ligi. Naplatio je tako barem mali dug od prošle godine kada su ispali u osmini finala Lige prvaka od istog suparnika.

– Bez obzira na to što su ove godine igrački slabiji, uvijek je lijepo pobijediti takvu rukometnu instituciju kao što je CO Zagreb – rekao je Červar.

U Ligi prvaka Metalurg je vodeći u skupini sa sve četiri pobjede. Posebno su vrijedne one u Chamberyu i Silkeborgu.

– Sada nam slijedi pravi derbi skupine sa skupim i moćnim Kielceom. Oni su favoriti, i to veliki, a naš adut bit će navijači. Već sada je dvorana rasprodana, a privući 7000 navijača na rukometnu utakmicu ne može baš svaka momčad. Eto, mi smo opet hit u Skoplju i ponosan sam na tu činjenicu – istaknuo je Červar.

U Kielcu igraju čak četvorica naših igrača – Čupić, Štrlek, Musa i Buntić.

– Svu četvoricu uveo sam u reprezentaciju i drago mi je da su sva četvorica u jako dobroj formi, posebice hitri Čupić – zaključio je Lino Červar, trener skopskog prvaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije