Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP RUKOMETAŠICA Hrvatska pobjedom nad Angolom (32:29) sedma

Canjuga: Više ne računam na dio igračica

Maja Zebić
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
18.12.2011.
u 17:19

Finalnu utakmicu između Norveške i Francuske sudi hrvatski par Matija Gubica i Boris Milošević

Rukometašice Hrvatske pobjedom nad Angolom (32:29) osvojile su sedmo mjesto na svjetskom prvenstvu u Brazilu.

To nam je drugi najbolji plasman u povijesti SP-a.  

- Počeo sam utakmicu bez Horvat i Jovetić koje se nisu istaknule u posljednjoj utakmici protiv Brazila. Kristina Franić odigrala je jako dobro na mjestu desnog vanjskog pucača i sada mi je možda žao što nisam ranije probao s tom kombinacijom - rekao je Vladimir Canjuga, izbornik Hrvatske.

Nakon početnog vodstva Angole (0:3, 3:6) cijelu utakmicu bili smo puno bolji sastav.

- Imali smo jako puno samopouzdanja jer smo znali da ne možemo izgubiti - istaknuo je Canjuga.

Sedmo mjesto uspjeh ili?

- Pa je. Mogli smo koju stepenicu više. Poraz od Brazila jedini je kiks - istaknuo je Canjuga.

Što dalje?

- Slijede nam kvalifikacijske utakmice sa Danskom za plasman na EP, potom kvalifikacije za OI. Kako stvari sada stoje, za London ćemo biti u skupini sa trećim s ovog SP-a, Argentinom i Nizozemskom. Na tri do četiri igračice s ovog prvenstva više neću računati. O imenima kasnije - zaključio je Canjuga.

Hrvatska je igrala u sastavu: Grubišić (14 obrana), Jelčić (tri obrane), Žderić, Tatari 4, Jovetić, Šerić, Petković, Gaće 5, Pušić, Horvat, Franić 5, Penezić 3, Lovrić, Zebić 11 (2), Milanović-Litre 4, Ježić.

Komentara 1

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
23:43 18.12.2011.

Canjuga MARS!!! Nemas znanja a o kulturi da ne pricamo. Da, djevojke su molge bolje da nisu kaznjavane iskljucenjima koje si im ti kretenu zavrijedio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije