Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rukomet

Canjuga: Nikad više neću zvati Arslanagić i Horvat

'Croatia\'s Maida Arslanagic, center, tries to score against Germany during a Group D match of Women\'s European Handball Championship, in Skopje, Macedonia, on Saturday, Dec. 6, 2008. (AP Photo/Boris
'BORIS GRDANOSKI'
20.11.2012.
u 20:18

Podravka će u osmini finala Kupa kupova igrati protiv Vacija, a Fantasyland u Challenge kupu protiv Max sporta iz Stare Pazove

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija počela se u Poreču pripremati za Europsko prvenstvo koje u Srbiji počinje 4. prosinca. Umjesto dvadeset igračica, u Poreču su dvije manje: Andreja Penezić neće moći igrati zbog ozljede, a Renata Knježević zbog toga jer je rasjekla bradu na utakmici protiv Samoborki.

– Imamo problem i s Kristinom Elez koju bole leđa – istaknuo je Canjuga.

Za razliku od OI u Londonu, nema sedam igračica. Najviše će nedostajati Tatari i Penezić, a izbornik se jako razočarao postupcima Arslanagić i Horvat.

– U trenutku kada nema Penezić, Maida je trebala biti prvi izbor na mjestu lijevog vanjskog pucača, no ona je otputovala na odmor. Lidiju Horvat zvao sam kada su otkazale Penezić i Knježević, a ona mi je odgovorila da neće igrati jer je isprva bila rezerva. Na njih dvije ubuduće ne računam – rekao je Canjuga.

Ivana Lovrić je tu?

– Da je nisam zvao, pokazao bih da smatram da je kriva za prometnu nesreću. Dok se ne dokaže krivnja, nemam joj pravo uskratiti pravo na rad. Psihički je zasad jaka – zaključio je Canjuga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije