Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženski rukomet

Canjuga za EP otpisao Kožnjak, Maruščec i Peraicu

Vladimir Canjuga
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
01.12.2010.
u 17:12

Kad je riječ o Islandu, našim prvim suparnicama na EP-u, stručni stožer nabavio je snimke njihovih utakmica s turnira u Danskoj.

Ženska rukometna reprezentacija Hrvatske danas putuje u Švedsku, gdje će odigrati dvije prijateljske utakmice s domaćinom uoči Europskog prvenstva koje 7. prosinca počinje u Danskoj i Norveškoj. Nakon jučerašnjeg treninga, izbornik Vladimir Canjuga rekao je imena prekobrojnih igračica.

– Na Europskom prvenstvu neće igrati Kožnjak, Peraica i Maruščec. Prve dvije nisu bile s nama ni na turniru u Parizu, a što se tiče mlađih igračica, procijenio sam da će nam korisnija biti Žana Čović, jedina prava ljevakinja uz iskusnu Lidiju Horvat – rekao je Canjuga.

Na turniru u Parizu osvojili smo treće mjesto.

– U obje utakmice imali smo razdoblje loše igre u kojem smo primili previše pogodaka. Razlog je to što nemamo kvalitetnu sedmu i osmu igračicu. Kada iz igre izađu Penezić ili Franić, na njihovom mjestima nastaju problemi. Nadam se da ćemo to uspjeti popraviti do prve utakmice s Islandom – zaključio je Canjuga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije