Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKI RUKOMET

Buntić blistao, najlošija partija Ciudad Reala

Denis Buntić
Igor Kralj/PIXSELL
17.04.2010.
u 22:59

Rukometaši Ademara iz Leona pobijedili su na svom parketu Arrate 38-27 u srazu 25. kola španjolskog prvenstva.

Denis Buntić zabio je za pobjednički sastav sedam golova iz devet pokušaja, dok je Damir Bičanić dodao četiri pogotka iz sedam udaraca. Mirko Alilović na golu je zaustavio osam od 22 udarca u okvir njegova gola.

Najbolji pojedinac u redovima Ademara ipak je bio švedski reprezentativac Dalibor Doder, koji je sedam golova iz igre zabio uz stopostotan šut.

Najlošiju prvenstvenu utakmicu sezone odigrali su rukometaši Ciudad Reala, koji su s desetkovanom momčadi pred svojom publikom jedva pobijedili posljednjeplasiranu momčad lige, Frigorificos Morrazo, 22-19. Gosti su na poluvremenu vodili 9-7. Petar Metličić, jedan od rijetkih poznatijih prvotimaca u domaćoj momčadi, uspio je zabiti jedan gol iz šest pokušaja.

Za domaće nisu igrali Jerome Fernandez, Luc Abalo, Didier Dinart, Javier Hombrados, Alberto Entrerrios...

Antequera je kao domaćin remizirala s Torreviejom (31-31). BiH-reprezentativac Branislav Obradović briljirao je u domaćoj momčadi s osam golova iz deset pokušaja. Hrvatski rukometaš Ivan Vukas za goste je zabio jedan, ali vrijedan gol.

ASOBAL liga, 25. kolo:

Valladolid – Barcelona 30-33

Ademar Leon – Arrate 38-27

Antequera – Torrevieja 31-31

Cuenca – Naturhouse La Rioja 25-28

Ciudad Real – Frigorifocos Morrazo 22-19

Alcobendas – Toledo 35-27

Redoslijed: 1. Ciudad Real 50, 2. Barcelona 45, 3. Valladolid 38, 4. Ademar Leon 32, 5. Aragon 29 (-1)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije