Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKI RUKOMET

Bičanić i Metličić po tri gola u pobjedi Ciudada

Petar Metličić
Goran Stanzl | Pixsell
08.05.2010.
u 22:44

U pretposljednjem, 29. kolu španjolskog rukometnog prvenstva Ciudad Real je ostvario i 29. ovosezonsku pobjedu na gostovanju kod Granollersa 26:22.

Ciudad Real je obranu naslova prvaka osigurao još u prošlom kolu, a sada je zadržao pobjednički ritam i vrlo će vjerojatno sezonu okončati sa stopostotnim učinkom.

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije Petar Metličić postigao je tri gola iz pet pokušaja, a najbolji je strijelac kod pobjedničkog sastava bio Francuz Luc Abalo s pet golova.

Ademar Leon je kod kuće slavio 32:25 protiv Frigorificosa i tako potvrdio četvrto mjesto. Damir Bičanić zabio je tri gola (iz pet pokušaja), dok je Denis Buntić suparničku mrežu tresao dva puta (iz pet pokušaja). Mirko Alilović je na vratima obranio šest od 22 pokušaja.

ASOBAL liga, 29. kolo:

Arrate – Valladolid 27:33

Octavio Pilotes Posada – Torrevieja 31:29

Barcelona – Naturhouse La Rioja 39:34

Reyno Navarra San Anonio – Aragon 32:28

Ademar Leon – Frigorificos 32:25

Antequera – Toledo 37:29

Cuenca – Alcobendas 23:27

Granollers – Ciudad Real 22:26

Redoslijed: 1. Ciudad Real 58, 2. Barcelona 53, 3. Valladolid 44, 4. Ademar Leon 38...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije