Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Barcelona i Čehovski Medvjedi prvi polufinalisti

barcelona
AFP
01.05.2010.
u 22:37

Rukometaši Barcelone očekivano su izborili Final Four Lige prvaka koji će se krajem mjeseca održati u Kölnu. Izborili su ga, ne tako očekivano, i ruski prvaci, Čehovski Medvjedi.

Pravu su dramu vidjeli gledatelji uzvratne utakmice četvrtfinala u Montpellieru. Istoimena domaća momčad, bez pomoći Nikole Karabatića i Vida Kavtičnika, slavila je nakon 60 minuta igre pobjedu 32-27, identičnu pobjedi Rusa prošle srijede u Čehovu.

Čeh Jan Sobol zabio je 32. gol za svoju momčad tri sekunde prije kraja s igračem manje, pri rezultatu 31-27, pa se potom prišlo izvođenju sedmeraca. Francuzi su (Güigou) promašili prvi, ali su nakon pet serija uspjeli izvući remi (3-3). Sobol je zabio treći gol u posljednjoj izmjeni, ali je nakon toga promašio Kamanjin.

Krenulo se potom raspucavati 1-za-1. Pogodili su u šestoj seriji Dibirov za Ruse i Bojinović za Francuze. Filipov je potom zabio peti gol za Medvjede u raspucavanju, dok je golman gostiju Oleg Grams obranio udarac Čehu Davidu Juričeku.

Rukometaši Barcelone pobijedili su i u uzvratu Veszprem 34-33 nakon što su u prvoj utakmici u Blaugrani slavili 33-27. Victor Tomas zabio je 11 golova za pobjedničku momčad.

Renato Sulić, strijelac jednog pogotka za domaće, dobio je crveni karton u 48. minuti nakon trećeg isključenja. Prva dva skupio je već do četvrte minute igre.

Final Four Lige prvaka igrat će se 29. i 30. svibnja u kelnskoj Lanxess Areni, domu njemačkog Bundesligaša Gummersbacha.

Rukometna Liga prvaka, uzvratne utakmice četvrtfinala:

Veszprem – Barcelona 33-34, 27-33

Montpellier – Čehovski Medvjedi 32-27 (36-32 nakon raspucavanja sedmeraca), prva utakmica 27-32

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije