Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
32:18

Balić odmarao, Gojun vodio obranu u pobjedi nad Arandom

ivano balic
Miho Dobrašin
21.03.2013.
u 08:51

Ivano Balić te španjolski reprezentativci Cañellas i Aginagalde propustili su prvenstvenu utakmicu protiv desetoplasirane momčadi Autocares Bayo-Villa Aranda, koju je Atlético Madrid svladao 32:18 (18:8).

Njih trojicu je trener Talant Dušebajev odmarao za uzvratni susret osmine finala Lige prvaka protiv njemačkog Füchsea. U nedjelju će u Berlinu Atlético tražiti pobjedu nakon što je doma odigrao 29:29.

U visokoj pobjedi nad Bayo-Villa Arandom obranu domaćina je s pozicije srednjeg vanjskog predvodio Jakov Gojun. Atlético Madrid utakmicu je počeo obranom 6-0, dok je dosad obično igrao u formaciji 3-2-1.

Najbolji strijelac sa 6 pogodaka bio je Poljak Jurkiewicz, igrač koji je protiv Füchsea minutu i pol prije kraja greškom bacio loptu protivniku u ruke, umjesto u kontru, što je pomoglo Nijemcima da izbore povoljan rezultat.

Pobjedom je Atlético zadržao drugo mjesto i pet bodova manje u odnosu na neporaženu Barcelonu koja ima omjer 23:0.

Utakmicu u dvorani Vista Alegre gledalo je 1.128 gledatelja. U nedjelju protiv Füchsea bilo je 7.835 posjetitelja.

Füchse je, pak, u njemačkom prvenstvu pobijedio Grosswallstadt s 30:21. Klub iz Berlina nalazi se na 4., a Grosswallstadt na 17. mjestu.

Ključne riječi

Komentara 1

DI
didazeljko
09:53 21.03.2013.

(Ne)poštovani Miho,ili onaj koji je u naslovu (ne)namjerno ispustio povratnu zamjenicu SE,tako da:"Ivano Balić nekoga ili nešto odmara",pun mi Vas je........Naučite pravila pisanja i govora ili se nemojte baviti s tim poslom.Ako je,pak,to Vaša namjera ili grubi nehaj,tada je "stvar"još ozbiljnija::Podsjećate me na HRT,gdje ne razlikuju glas Č od glasa Ć,a glasovi se Z i Ž,kao i glasovi S i Š stapaju .Čast iznimkama!!!!Nevjerujem da ih iz službe za govor HRT na to ne upozoravaju,te,isto tako,nevjerujem,da to ,takovi govornici nisu u stanju naučiti.Oni,možda imaju šta za raditi na HRT ali javno govoriti NE!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije