Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMATIČNA LEĐA

Balić ne trenira i upitan je za EP!

balić
Sanjin Strukić/24 sata
29.12.2009.
u 08:31

Lino Červar, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, i Zoran Gobac, koordinator HRS-a za muški rukomet, jako su zabrinuti za trenutačno zdravstveno stanje Ivana Balića.

– Ivano ne trenira posljednja dva tjedna jer ga bole leđa i zabrinuti smo hoće li se uopće pripremiti za EP. Zdravlje igrača nam je iznad svega, pa ćemo, procijeni li naša liječnička komisija nakon pregleda da Ivano nije potpuno spreman, na EP morati bez njega – rekao je Gobac.

– Nema mjesta panici, počeo sam trenirati i bit ću spreman za završne pripreme za EP – najavljuje Balić.

Komentara 2

IN
Inspector
09:54 29.12.2009.

Pa sta ce nam uopce taj Balic ako nikad nece biti zdrav i potpuno spreman, dosadilo je slusati te price o njegovom zdravlju, pa nek ostane kod kuce ako nemoze.

PE
petracan
11:56 29.12.2009.

Ma baš mi nisu jasni ti novinari za tvi novine ! Sinoć na tv kažu da Ivano ima lakšu povredu leđa i da se vraća treninzima za par dana , a kaj sad ovi u sportu vele da je upitan njegov nastup na e.p. !!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije