Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP u Srbiji

Balić: Bit će to najveća utakmica u povijesti hrvatskog sporta!

\'Croatia\'s handball fans react during the Men\'s European Handball Championship main round group 2 match against Hungary in Novi Sad January 25, 2012.     REUTERS/Laszlo Balogh (SERBIA  - Tags: SPOR
Reuters
26.01.2012.
u 16:22

Za polufinalnu utakmicu između rukometaša Hrvatske i Srbije angažirano je 5000 policajaca. Naši igrači jedva čekaju početak susreta. – Bit će to najveća utakmica u povijesti hrvatskog sporta! – prisnažio je Ivano Balić.

Najavljuje se dolazak Bad Blue Boysa, Torcide i Armade. Autobusi se pune, po forumima se piše da su se nabavile ulaznice tajnim kanalima i da bi na tribinama moglo biti dvije do tri tisuće “kockastih”! 

– Hrvatski rukometni savez javno je pozvao navijače da ne dolaze u Beograd. To bi im bilo najpametnije. Trebalo bi 50.000 policajaca da sve prođe u redu – rekao je Zoran Gobac, dopredsjednik HRS-a, dodavši: 

– Naravno da će Arena biti puna i atmosfera usijana, ali poručujem Srbima: Što vas je više, to će vam biti tužnije!

Gobac ističe da HRS, i kad bi htio organizirati dolazak navijača, ne bi mogao jer nema ulaznica.

– Savez je puna tri mjeseca organizirao odlaske na EP u Srbiju, ali od 1500 ulaznica prodali smo samo njih pedeset, zbog čega smo sve karte vratili organizatorima – istaknuo je Gobac, a Sandi Šola, predsjednik HRS-a, dodao:

– Ne treba nam da netko strada ni da nam porazbijaju autobuse.

Ključne riječi

Komentara 40

CS
csp
16:53 26.01.2012.

Stevanče sad mi je stvarno jasno zašto kod vas nema moždanih udara, pa to bi bili udarci u prazno! Nikada vi nečete doći pameti, nisu vas ni 90-te naučile kad smo vam vojno porazili a nečete ni sad kad vas izbrijemo u rukometu. A isto vas to čeka i u nogometu na euru....ups pa vi se niste ni kvalificirali na euro, joj sory!

SD
stevan-d
17:01 26.01.2012.

hahaha vojno ste vi porazili nekoga.uz pomoc vatikana i nemacke ste proterali vase sunarodnike srbe koji su vekovima ziveli tu.starce i zene i decu misevi kukavicki do 95 ste bili misevi a posle kad se potpisala izdaja ko zna zaa koje pare vi ste kao nekog pobedili.zapamtite svi prsa u prsa ne postoji drzava u evropi koja bi savlada srbiju. moze ako vam pomaze jos 42 drzave.

DE
d.e.j.a.n.
23:47 26.01.2012.

Pa i nema toliko pljuvanja medju ovim komentarima. Zar smo se to pomalo civilizirali... A ovaj Balic luprta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije