Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Momčadi s čak trojicom Hercegovaca izmaknuo Kup kralja

Alilović: Nisam još zadovoljan svojom igrom

'France\'s Nikola Karabatic (L) attempts to score on Croatia\'s goalkeeper Mirko Alilovic during their Men\'s European Handball Championship final match in Vienna, January 31, 2010. REUTERS/Ognen Teof
'OGNEN TEOFILOVSKI'
23.03.2010.
u 11:17

Španjolski Kup osvojila je momčad Barcelone, a Buntić sa šest golova, Prce i Alilović ostali su bez još jednog trofeja.

Ademar Leon u finalu španjolskog Kupa kralja poražen je od velike Barcelone. Tek nakon produžetaka, ali to Mirku Aliloviću nije nikakva utjeha. On je uvjeren da se moglo, trebalo i moralo puno bolje.

- Izgubili smo nezasluženo od Barcelone, loše smo otvorili utakmicu, ali u drugom poluvremenu smo ih stigli i pet minuta prije kraja imali dva gola razlike, a onda nekoliko dosuđenih probijanja, ali i nekoliko isključenja koja nisu trebala biti dosuđena i to je bilo dovoljno da se Barcelona vrati u utakmicu.

- U produžecima smo pukli, objašnjava Mirko Alilović način na koji je njegova momčad izgubila finale 38-35, a nakon šezdeset minuta semafor je pokazivao 31:31.

Barcelona obranu naslova u ovome natjecanju najviše može zahvaliti Ikeru Romeru, koji je u završnici dvoboja poentirao sa sedam metara za 31-31, čime je svoju momčad odveo u produžetke, u kojima je Barcelona bila uvjerljivija. Romero je, isto tako, s 13 pogodaka bio uvjerljivo najbolji strijelac finala. Nakon pobjede u četvrtfinalu protiv Valladolida ambicije su porasle, potom je u polufinalu pao i Ciudad Real, i lavovi su dobili krila i krenuli po trofej.

- Cijeli turnir smo igrali jako dobro, do Kupa smo bili u teškoj krizi, ali pobjedom nad Valladolidom u četvrtfinalu nam se diglo samopouzdanje, pa smo iznenadili Ciudad, objašnjava Alilović koji nije zadovoljan svojim učinkom u posljednje vrijeme.

- Već posljednjih nekoliko utakmica nisam na željenoj razini, ali sezona je duga pa će biti prilike za popravak forme, kazao je Alilović, čiji klub i dalje ima visoke ambicije u nastavku prvenstva i europske Lige prvaka.

- Cilj nam je biti treći, a to će biti teško jer nam Valladolid bježi četiri boda, i ako budemo imali sreće proći u četvrtfinale Lige prvaka, a onda čekati da nas ždrijeb pomazi i pokušati iznenaditi, kazao je Mirko Alilović. Momčad Ademar Leona, u kojoj igraju trojica rukometaša iz Hercegovine Mirko Alilović, Denis Buntić i Nikola Prce, tako je ostala bez trofeja, iako je bila blizu uspjeha.

Denis Buntić bio je sa šest postignutih golova treći najbolji strijelac svoje momčadi. Više od njega postigli su Da Costa i Ortigosa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije