Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJZASTUPLJENIJI

29 igrača iz Bundeslige u polufinalu Eura

Domagoj Duvnjak
Goran Stanzl/Pixsell
30.01.2010.
u 09:51

Njemačka rukometna reprezentacija već je napustila Austrija i završnicu natjecanja gledat će putem malih ekrana, ali zato je u igri za medalju još 29 igrača koji kruh zarađuju u Bundesligi.

Čak 11 igrača Island igra u Njemčakoj, devet je Poljaka, četiri su Francuza, te pet hrvatskih reprezentativaca.

HSV ima čak sedmoricu igrača u završnici. Njihove boje na euru brane dvojica Francuza (braća Gille), dvojica Poljaka (braća Lijewski), te naš trojac Vori, Duvnjak, Lacković.

U Löwenu će navijati za finale Islanda i Poljske, jer u svojim redovima imaju čak tri Islanđana (Stefansson, Sigurdsson i Gudjonsson) te dva Poljaka (Szmal i Bielecki).

Barachet umjesto Gillea
Francuska je uoči finala odlučila napraviti jednu promjenu u svojem sastavu. Bertranda Gillea zamijenit će Xavier Barachet, igrač Chamberryja, koji je odigrao sedam utakmica za Francusku i zabio 13 golova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije