Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAMAC ZA OČI

Seksi božićna čestitka zanosne manekenke postala pravi hit

Rose Bertram
Foto: Youtube/Screenshot
1/12
26.12.2015.
u 15:27

Naravno, Rose Bertram su odmah zapazili na društvenim mrežama i video se proširio po cijelom Internetu.

Rose Bertram manekenka je i djevojka nogometaša Paris Saint Germaina Gregoryja Kurtleyja van der Wiela, a igrajući se lampicama i ukrasima snimila je božićni spot.

Naravno, odmah su je zapazili na društvenim mrežama i video se proširio po cijelom Internetu. Dio je to editorijala koji se snima pod okriljem Sports Illustrated Swimsuit, kojem je Rose Bertram zaštitno lice.

Dečko Gregory je sigurno ponosan, a suigrači i nogometaši drugih klubova u Francuskoj iznimno ljubomorni na ljubav koju ima u svom životu.

>> Hrvatske rukometašice spremno pozirale, pogledajte njihovo seksi izdanje

Komentara 3

TO
tomo300ac
17:37 26.12.2015.

Bravo Vanjice. Konačno si shvatio svoju svrhu u životu. Ti si kvalificiran upravo za ovakve članke a ne za analize Dinamovog poslovanja ili vlasničke strukture. Daleko ćeš dogurati Vanjice sa svojom srednjoškolskom svjedodžbom.

AK
ante kolorante
19:05 26.12.2015.

novinarka godine

AN
Andreeejjj
21:06 27.12.2015.

A doktorf IBRA mu ju pegla, ako niste znbali!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije