Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN mađarske
Povratak na članak

Rosberg za incident okrivio Ricciarda

Rosberg je nakon incidenta pao na 10. mjesto, ali je u završnoj fazi utrke uspio prestići Marcusa Ericssona i Jensona Buttona te završiti utrku na osmom mjestu.

Komentari 2

MK
marcel.kuzmic
18:33 27.07.2015.

a srati mi se oče od Rosberga. to je utrka braco. oba dva ste išli do maksimuma i ovaj put si ti izvukel deblji kraj. možda da svima iz boksova narede "ne iči u dvoboj sa Rosbergom, on je ipak direktor svemira" pa da se svi maknu sa staze i propuste napuhanca.

VL
NA
Napalm
20:02 27.07.2015.

Mi drugi smo vidjeli da je vozač Mercedesa išao "zatvarati vrata", al se dečko malo preračunao i prerano se naseruckao ispred vozača Red Bulla.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.