Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolski mediji

Ronaldo u Arabiji neće biti još dugo: Legendarni igrač se vraća u Real Madrid!

UEFA Euro 2024 Qualifiers - Group J - Luxembourg v Portugal
Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS
1/3
02.05.2023.
u 10:48

Za saudijski Al Nassr ugovorom je vezan do 2025. godine, a od toga zarađuje 200 milijuna eura godišnjem. Međutim, da je povratak u Madrid izgledan potvrđuje izjava predsjednika Florentina Pereza da mu na Santiago Bernabeu "posla neće nedostajati"

Saudijska Arabija neće još dugo gledati Cristiana Ronalda na svojim travnjacima, pišu španjolski mediji. Al Nassr je za 200 milijuna eura godišnje Portugalca doveo ove godine, ali već bi se vrlo brzo mogao vratiti u Real Madrid. Međutim, 38-godišnjak možda neće igrati za španjolskog velikana, već bi ga mogla dočekati uloga ambasadora kluba.

Ronaldu, čini se, teško pada prilagodba na lokalnu kulturu i arapski jezik, a transfer je bio motiviran dobrom financijskom ponudom. El, Nacional piše kako je predsjednik Reala Florentino Perez "dao je garanciju Ronaldu da mu neće nedostajati posla na Santiago Bernabeu". 

"Očito je da se on onamo ne bi vratio kao igrač, to je krug koji se smatra zatvorenim. Ronaldu će biti ponuđena pozicija klupskog ambasadora ili neka uloga u organizacijskoj shemi kluba", objašnjavaju Španjolci.

Za Al Nassr ga veže dvogodišnji ugovor. Dakle, tamo je do 2025., a pretpostavka je da od tog ugovora zarađuje 70 milijuna eura po sezoni. Dodatnih 130 milijuna isplaćuje mu se za korištenje "lika i djela". Izgledno je da ove godine nogometna legenda neće dizati pobjedničke trofeje.

VIDEO: Prvosvibanjska biciklijada u Karlovcu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije