Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima se, može se
Povratak na članak

Ronaldo kupio još jedan skupocjeni automobil, sada mu se neće smijati cijeli svijet: 'Stigla je nova zvijer'

Portugalac je nedavno osvojio Zlatnu loptu pa se odlučio počastiti. S obzirom na to da ima puno novca, bira samo ono što mu se zaista svidi jer si sve može priuštiti.

Komentari 6

AC
achill
19:25 28.12.2016.

Lako je njemu - kada ima Luku za vozača!

VL
DU
Deleted user
06:58 29.12.2016.

Ronaldo je kompletan covjek i nogometas,zdrav,mlad,bogat,i povrh svega pametan,i sto ne bih sebi priustio takvu"zvjer",pa kod nas svaki traponja koji otvori manji obrt,zaposli dva-tri radnika,digne kredu,odmah kupi takvu "zvjer"i bolju cak,a radnici po 12 mjeseci ne dobivaju placu,jer drzava cuti i ne mari za to,ovaj velikan Ronaldo barem zivi i uziva od svog rada i svoji zasluga.

VL
DU
Deleted user
19:35 28.12.2016.

A kaj si je trebal kupiti golfa na kredit?

VL
MA
Marko7777
01:32 29.12.2016.

Budimo realni koji ce mu k...c tolki auti?Normalan covijek nasao bih auto koji mu lezi i da su tri,ali ovo je preseravanje bez granica!Bas me zanima koliko ga puta vozi mjesecno ili godisnje?Nogomet nije vise sto je bio niti nikad vise nece biti sve dok su toliki milioni prisutni.Zasto ostali sportovi nisu niti priblizno placeni? I svak cast svakom sportasu,to su velika odricanja od svega,da bi na kraju i sam sportas kad dode do povisene pozicije vidi da je sve u lovi,a sport je sporedna stvar(maska za muljaze)Zar nije jadno da sa tolikom lovom varaju na porezu?Mislim da to govori vise nego treba!Osobno moja zadnja tekma bila je davne 1996g,Dinamo-Hajduk u Splitu.Vidio sam da to nije nogomet nego kazalisna predstava.Odlucio sam da nema smisla vise ici na stadion i riskirat batine,suzavce,putovanje bez prozora na kupeu posto je vlak kamenovan, idr,a za koga?Vani je to kulturnije izvedeno ali svodi se na isto!Zato bolje je otici u kazaliste nego na stadion

VL
HR
hrvatin
19:37 28.12.2016.

On je narcisoidni kompleksirani bolesnik koji sam za sebe govori da je najbolji nogometas svijeta,a zna da nije.Jos gori od njega su novinari koji ovog snoba prate u stopu objavljujuci svijetu kako on kupuje milijunske automobile dok dvije trecine svijeta crkava od gladi.Kako moze biti normalan covjek koji svaka dva mjeseca kupuje novi skupi automobil?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.