Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Otvorio kutiju'

Ronaldo izjavio: 'Neka sve zvijezde dođu u Saudijsku Arabiju', pa otkrio svoje planove za budućnost

FILE PHOTO: Ronaldo's first season in Saudi Arabia ends with injury
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
1/3
08.06.2023.
u 08:38

"Želimo kompetentnost jer kad ona postoji i tržište ima koristi", rekao je legendarni Portugalac Cristiano Ronaldo čiji je odlazak kaže, "otvorio kutiju", to jest novu destinaciju za igrače koji mogu i žele zaraditi pozamašne svote novca

Cristiano Ronaldo komentirao je dolazak bivšeg suigrača iz Real Madrida, Karima Benzeme, u saudijski klub Al Ittihad. "Već sa, znao da će moj odlazak u Saudijsku Arabiju 'otvoriti kutiju' i nisam pogriješio. Svijet se mijenja i ovo će kroz dvije do tri godine biti jedna od najvažnijih svjetskih liga", rekao je Ronaldo pa nastavio:

"Sada je ovdje došao i Benzema. Želimo kompetentnost,jer kad ona postoji i tržište ima koristi. Neka sve zvijezde dođu", rekao je legendarni sportski igrač na konferenciji za novine.

GALERIJA  Denver poveo 2:1 u finalu NBA protiv Miami Heata

FILE PHOTO: Ronaldo's first season in Saudi Arabia ends with injury
1/4

Pričao je i o planovima za budućnost. "Volio bih jednog dana posjedovati vlastiti klub. Sviđa mi se ta opcija, a nikad si ne zatvaram vrata. Vidjet ćemo kako će se nogomet razvijati, u Europi i ostatku svijeta, ali svako je to jedna od opcija", kazao je Ronaldo. Ranije je rekao kako će njegova igračka karijera potrajati još najviše dvije ili tri godine.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Karim Benzema je nakon 14 godina u Real Madridu potpisao ugovor sa saudijskim Al Ittihadom kojim će dobiti 600 milijuna eura kroz tri sezone. Dakle, 200 milijuna po sezoni. Dio ugovora će platiti sama država obzirom da Benzema preuzima i ulogu ambasadora nogometa zbog čega će aktivno lobirati za to da Saudijska Arabija bude organizator Svjetskog prvenstva 2030.

VIDEO Pao dogovor težak 1.2 milijarde eura: Messi odlazi iz PSG-a

Komentara 1

NE
Nemanadimak
14:21 08.06.2023.

Kad Luka nije htio morali su naci drugog. Vjerojatno ce naredne godine i Luka njegovim stopama. Novan je ipak novac i oni su profesionalci ne rade to samo iz ljubavi prema nogometu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije