Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAGA SE PRIMIČE KRAJU

Romano tvrdi: 'Mbappé je donio odluku. Više nema dvojbi gdje će igrati'

Champions League - Quarter Final - Second Leg - FC Barcelona v Paris St Germain
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/4
18.04.2024.
u 21:20

Kylian Mbappé bi u Real Madridu trebao dobiti petogodišnji ugovor i 20 milijuna eura po sezoni. Povrh toga trebao bi zarađivati pozamašne iznose od raznih bonusa i marketinških prava

Talijanski transfer insajder, Fabrizio Romano, u četvrtak je ustvrdio da će Kylian Mbappé ovoga ljeta prijeći iz Paris Saint-Germaina u Real Madrid. Štoviše, u "kraljevski klub" trebao bi stići bez odštete. Riječ je o jednom od najvećih i najočekivanijih transfera u novijoj nogometnoj povijesti, a poznati insajder o ovim tvrdnjama piše s puno većom dozom sigurnosti, no što je do sada bio slučaj.

"Kylian Mbappé je vrlo zadovoljan svim razgovorima koje ima s Realom. Smatra se kako je samo pitanje vremena kada će saga biti završena. Mbappé je donio odluku. To je Real Madrid i nema nikakvih dvojbi. Nikada nije imao namjeru pregovarati s drugim klubovima, od prvoga dana. Njegov potpuni fokus je na Real Madrid", rekao je 

VIDEO Modrić napušta Real, ali ostaje u Europi: Kapetan vatrenih je dobio fantastične ponude dva giganta'

Dakle, Real Madrid bi jednog od najboljih napadača današnjice trebao dobiti bez odštete kada mu istekne ugovor s PSG-om. Dosadašnji klub ga je igrača za kojeg su Monacu platili 180 milijuna eura nastojali zadržati svim silama. Čelništvo kluba nametalo je ultimatume, svađalo se i mirilo sa svojom zvijezdom, a Mbappé je odugovlačio. Real je uvijek bio u priči kao njegova sljedeća postaja, a sada se to čini sve izglednijim.

Španjolska Marca već je pisala kako će Mbappé i Real potpisati petogodišnji ugovor te da će biti najbolje plaćeni igrač u momčadi. Po sezoni bi trebao zarađivati 20 milijuna eura uz bonuse, povrh čega bi trebali doći prihodi od marketinških prava. S druge strane, u PSG-u je u posljednje dvije sezone zarađivao po 72 milijuna eura. S druge strane, napadač njegovog profila očito je željan trofeja, a u pariškom klubu nije izgledno da će osvojiti nešto što već nije.

Možda posljednju priliku da nešto napravi s klubom iz svog rodnog grada ima upravo ove sezone. Pobjedom nad Barcelonom otišli su u polufinale Lige prvaka. Tamo ih čeka Borussija Dortmund koja je u četvrtini finala svladala Atletico Madrid. Potom bi, ukoliko pobjede, u finalu mogao zaigrati upravo protiv svog (eventualno) budućeg kluba, Real Madrida. Treba napomenuti da i Real ima težak izazov u obliku Bayerna koji ove godine gladuje za trofejima.

GALERIJA Šok na Parku prinčeva: Barcelona povela u Parizu, Katalonci iznenadili Mbappéa i društvo

Champions League - Quarter Final - Second Leg - FC Barcelona v Paris St Germain
1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije