Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za Prvu NL

Roko Ivanković s dva pogotka donio prednost Kustošiji, Toplak jači u uzvratu

Nogometaši Istre 1961 pobijedili su na gostovanju u Velikoj Gorici rezultatom 2:0
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
11.06.2023.
u 23:45

- , već sam mislio da suci neće priznati pobjednički pogodak jer je lopta udarila iza crte ali to je bio djelić sekunde.Na kraju moram biti sretan s pobjedom, sada će se karte drugačije posložiti. Njima će u uzvratu nedostajati tri igrača koja su dobila treće žute kartone, a meni se vraćaju barem dvojica - rekao je trener kustošije Samir Toplak

U prvoj utakmici kvalifikacija za plasman u prvu NL, Kustošija je na svom travnjaku pobijedila Zrinski iz Jurjeva sa 2:1. U prvom poluvremenu su mreže mirovale, igralo se dosta oprezno s jedne i druge strane.

- Malo smo bili pod ručnom kočnicom. Tek smo pred kraj prvog poluvremena počeli nešto igrati. Bio sam jako nervozan prije utakmice jer sam znao da mi nedostaje pet, šest bitnih igrača, što zbog kartona što zbog ozljeda. Tako da sam bio spreman na sve – rekao je Samir Toplak, trener Kustošije.

GALERIJA Đoković proslavio 23. Grand Slam naslov u karijeri

Nogometaši Istre 1961 pobijedili su na gostovanju u Velikoj Gorici rezultatom 2:0
1/16

U 70. minuti šok za domaće navijače. Pogodak su postigli gosti, a strijelac je bio Ivan Lozić. Drugoplasirana momčad Druge NL bila je pred pobjedom nad pretposljednjom ekipom Prve NL, no sve se okrenulo u posljednjih šest minuta. Prvo je Roko Ivanković u 84. izjednačio,a onda je isti igrač postigao i pobjedonosni pogodak na isteku 90. minute.

VEZANI ČLANCI:

- Uh, već sam mislio da suci neće priznati pobjednički pogodak jer je lopta udarila iza crte ali to je bio djelić sekunde.Na kraju moram biti sretan s pobjedom, sada će se karte drugačije posložiti. Njima će u uzvratu nedostajati tri igrača koja su dobila treće žute kartone, a meni se vraćaju barem dvojica, ako ne i trojica. Oni su ti koji moraju napadati, a tu vidim našu priliku iz kontri. Da, morat ćemo biti jako oprezni jer je Zrinski natjecateljska ekipa koja se bor do samog kraja – zaključio je Toplak. Uzvrat se igra za tjedan dana u Čepinu. 

VIDEO Šutalo o Gvardiolu: 'Gvardiol ima sjajnu kvalitetu, ali koga nema, bez njega se može!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije