Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNI DINAMOV KLINAC
Povratak na članak

Rog: Ćorić je pokazao kakav je igrač, Stojanović: Hvala Bogu da ga imamo

Anta Ćorić protiv Vardara u Zagrebu nije igrao i iz svlačionice je otišao prilično ljutit. Sada nije želio izaći iz svlačionice pred brojne medije koji su ga čekali. No, mora se naviknuti na to da ne može igrati svaku utakmicu, da mora pokenad otrpjeti i kritike, da se mora znati i proveseliti kada za to ima razloga.

Komentari 15

Avatar 2222
2222
09:17 27.07.2016.

Sve sretno Dinamo i uspjeh treneru Kranjcaru.

VL
NI
nidjomidjo
12:17 27.07.2016.

Dragi, skromni Marko Rog i ti si pokazao kakav si igrač sinoć - fantastičan!! Kakvo srce, borbenost, moć i znanje. Svaka ti čast Marko i samo tako naprijed!!!

VL
ST
stefj
09:59 27.07.2016.

Hm, Dinamo je igrao relativno loše većinu susreta. Opet je drugi Dinamo imao previše šansi, a domaći Dinamo nije iskoristio neke koje je stvarno morao... Ćirić je odigrao dobro, no često je sam išao u realizaciju ili dribling umjesto da doda loptu. U tim trenucima je podsjećao na Halilovića - glava dolje i ne postoji nitko drugi osim mene. Izvodio je loše udarce i kornere, no valjda ga se forsira da to uvježba. Mada, to bi trebalo uvježbavati na treninzima, a ne utakmicama... Najgore je da je Dinamo upropastio toliko kontri koje nisu došle niti do završnog udarca, čak niti do završnog dodavanja da se stvori šansa. Da li je to zato jer je tek početak sezone ili jednostavno igrači nisu dobri, vidjet ćemo... Ostao je stalno isti problem - relativno loš vezni red, koji ne može pod pritiskom kontrolirati loptu, gdje napadač ostaje potpuno odsječen, te se mora izvlačiti da bi uopće došao do lopte. Niti jedna jedina šansa nije napravljena da se klasično napadač dovede u neku priliku, a niti se napadač koristi kao mantinela da odigrava povratne lopte...

VL
AZ
antonio_zg
11:23 27.07.2016.

Bio jucer na stadionu i normalno, kad dobijes 2-0 tesko je biti nezadovoljan. Ali ne treba biti nerealan. Daleko najbolji pojedinac Dinama bio je Marko Rog - davao je i zustrinu igri, zna s loptom, pozitivno drzak i velika pluća. Mislim da bi za Dinamove ambicije bila tragedija da se proda Marko Rog. Što se tiče Ćorića...Ne znam. Zabio je gol i asistirao, ali je bilo frustirajuce gledati koliko je lopti izgubio, koliko je krivo dodao, koliko je puta propustio dodati suigracu u boljoj poziciji, koliko puta je propustio pravovremeno dati finalnu loptu koja bi otvorila šansu. Ćorić je dobar, Ćorić je naš, ali je daleko to od odličnog igrača. Daleko od Pjace, pa čak bih rekao i Roga. Iskreno, mislim da se Ćorić preziva Fernandez i da je odigrao ovakvu partiju da ne bi bilo previše pohvala. I s razlogom...

VL
BU
budaigigo
14:18 27.07.2016.

sve imamo samo nemamo trenera.čovjek bez vizije izgubljen u vlastitim kombinacijama.jedan vardar da je imao prave vještije igrače uvalio bi nam 10 komada.ljudi su igrali na svojoj gornjoj granici,a naša momčad teturala je i bauljala poput trenera kada navečer izlazi iz kafiča.ekipa je ista kao prošle godine,izvlačenje na pjacinu prodaju ne može popušiti niti malo djete,ovo što gledamo je rukopis trenera i to loš.kredit je sve tanji.ne sječam se u zadnjih 15 godina u europi ovakve smušenosti po terenu,utakmica bez 3 suvisle akcije,gubili smo utakmice ali smo igrali nogomet,a ovo protiv ovakvih slabih protivnika kao što je jučer bio tbilisi je tragedija trenera dinama.neka si pogleda u miru utakmicu i ostavi se trenerskoga posla ako je to njemu bilo dobro i ako je zadovoljan kako kaže.

VL
DU
Deleted user
08:49 27.07.2016.

kad procitas naslov rekao bi woaauuu, u stvarnosti je bilo prilicno lose, pogotovo u sredini i obrani gdje "ponajbolji", po nasem novinaru, gledaju u nebo i cude se dok protivnik izvodi slobodne udarce i stvara sansu pred golom....sve u svemu previse seljackog mentaliteta i one ja imam loptu, ja igram a vi papci gledajte....

VL
DU
Deleted user
09:21 27.07.2016.

Ćorić je odigrao dobru utakmicu i ništa više od toga! Loša Dinamova igra posljedica je ne momčadskog pristupa igri, pa će Hadžić svaku dobivenu loptu zapucati prema golu bez obzira ima li to ili nema smisla isto to učiniti će u tek nešto izglednijim situacijama Soudani (ali on za razliku od Hadžića lopte skuplja i donosi) ... Utakmicu su uz Ćorića ili čak nešto bolje od njega odigrali Rog, Benković, Stojanović, Soudani. Svi ostali, zapravo loši i ne uigrani!

VL
CR
crnaguja1950
08:46 27.07.2016.

Evo ga!!!!!!počelo je,priprema terena po novinama,mamiceva piskarala će sada svaki tjedan pisati balade o Coricu......onda će ga frend serviser zvat u reprezentaciju.....i onda prodaja iduće godine.logistika na nivou!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.