Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aktivirana klauzula
Povratak na članak

Rijeka produljila ugovor s Kramarićem i još sedmoricom

Ipak, teško je vjerovati da će prvi napadač kluba s Kantride ostati i nakon zime.

Komentari 4

VL
vladek
06:54 18.12.2014.

Kramariću,dobra poteza,jer bi drugdje grijao klupu,nisi ti takova zvijezda .Novinari su te napuhali.Zadnje dve,tri tekme si bio za curac LP

VL
VK
vječni krojf
10:48 18.12.2014.

Meni se cini da su one strasne ponude za Kramarica napuhane.Neznam cemu potpisivanje ugovora ako ce se prodati vec ove zime?Zasto nije malo pricekao,pa onda novi ugovor potpisao?Sada ce mu biti kod transfera jer ce osteta biti veca.Da je too napravio Dinamo svi bi rekli da je to Mamiceva diktatura,da je igrac izlozen u izlogu morao produziti ugovor.Sta ce sada reci tata Kramaric.Rijeka ih je dobro slozila,a kad je Andrej igrao u Dinamu trazio je kruha preko pogace.Nije bas sve dobro promisljeno ali neka mu je srecno.

VL
Avatar flame
flame
06:43 18.12.2014.

"Tek 50-ak tisuća eura godišnje"... jadničak. To je samo pet puta više od liječnika ili sveučilišnog profesora. Kako li je trčati za tu siću, a pogotovo izdržavati naporni ritam četvrtak-nedjelja...

VL
DU
Deleted user
07:32 18.12.2014.

U ljeto će transfer biti jači... nitko pametan nema zimsku rasprodaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.