Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK HNL-A
Povratak na članak

Rijeka pobjedom preskočila vodeći Dinamo, Gavranović zabio prvijenac

Rijeka je ovom pobjedom barem privremeno preuzela vrh ljestvice. Sada ima 46 bodova, jedan više od Dinama koji u nedjelju igra sa Zagrebom. Lokomotiva je na petom mjestu sa 30 bodova.

Komentari 7

DU
Deleted user
20:41 12.02.2016.

Hajduk nema šanse biti drugi.

VL
BJ
Bjelovar112
21:00 12.02.2016.

a što bi rekao kum bjeli iz ajduka jeli to regularna pobjeda Rijeke ? E moj Kekec pa nisi pitao u ove iz Splita smiješ li pobijediti nebu dobro sad tebe budu napadali .

VL
DU
Deleted user
21:35 12.02.2016.

Rijeka je puno bolja od Ajduka.

VL
UN
unbekant
12:18 13.02.2016.

Rujevica,gdje se taj stadin u Rjeci nalazi,sta je s Kantridom,jel se remontuje???????

VL
Avatar dzambo
dzambo
22:15 12.02.2016.

Izgleda da se Mamicima ove godine sve ''nakrivilo'', Dinamo II slabo stoji koliko je ulozeno u njega...ovaj put HNKRijeka prvak AKO ne bude ''ofsajda'' u zadnjoj sekundi...a za iducu sezonu kad ''oni'' zavrse u Remetincu tek onda pocinje, ajd barem ce biti Maksimir opet pun....a sta ce mo onda sa ''internet navijacima'' GNK....???? Ma dobro oni ionako nisu ni prije dolazili na utakmice svoje ''svetinje'' pa niko nece ni primjeti ih...kao uobicajno...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.