Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika fešta

Rijeka noćas nije spavala: Prvake dočekalo desetak tisuća navijača

Rijeka
Foto: Screenshot Facebook Rijeka
1/3
28.05.2017.
u 08:45

Zagrijavanje za feštu počelo je već u Fužinama, gdje su igrači pričekali navijače koji su dolazili iz Zagreba i onda se zajedno spustili u grad

Riječani su naslov slavili cijeli prošli tjedan, ali prava proslava uslijedila je nakon što je kapetan Mate Maleš primio pehar namijenjen hrvatskom prvaku. Pet tisuća Riječana došlo je pozdraviti nove prvake, a pjesmom i slavljem brzo preboljen poraz od Dinama (2:5) u posljednjem kolu HNL-a.

Naravno, pravo slavlje nogometaše Rijeke čekalo je kod kuće, kada je pehar stigao na Korzo. Zagrijavanje za feštu počelo je već u Fužinama, gdje su igrači pričekali navijače koji su dolazili iz Zagreba i onda se zajedno spustili u grad. Dočekalo ih je desetak tisuća navijača, a slavlje je trajalo cijelu noć.

Evo kako je bilo...

Komentara 9

AR
Artukovic
12:46 28.05.2017.

Znao je Mamic koliko je malo potrebno ljudima za srecu.....bravo Maminjo....

DU
Deleted user
09:40 28.05.2017.

Opet su na redu suhoparne brojke - znate li kad su "junačine" iz Rijeke zadnji put izgubili u HNL-u od nekog kluba, a da to nisu Dinamo ili Lokomotiva ? 19.04.2014. Da, nije greška prije (više od) tri godine! U tom periodu su odigrali 112 utakmica, izgubili triput od "Loxe" i pet puta od plavih. Svi ostali klubovi su osvojili manje bodova (26) protiv Rijeke, nego ZG dvojac (29)!

BR
brancro
09:46 28.05.2017.

I u Zagrebu je pukla petarda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije