Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI ZIMSKE STANKE
Povratak na članak

Rijeka i Dinamo ove sezone imaju identičan učinak, ali tko je bolji?

U ligi je uspješniji bio Dinamo, jedini trofej uzela je Rijeka, koja je bila bolja i u Europi.

Komentari 14

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
09:42 14.12.2014.

Na kraju sezone će Dinamo imati prednost od deset bodova , o čemu ovdje pišemo ? Rijeka će prodati nekoliko igrača i bit će na razini Lokomotive ali puno bolja od onog smiješnog kluba iz splita .

VL
Učitelj
10:55 14.12.2014.

Pa bolji je valjda onaj tko ima 7 bodova fore u prvenstvu, jer tamo imaju iste suparnike i igraju međusobno. Uza sav trud svih lijevih medija u Hrvatskoj, dakle svih medija, GNK je prvi i to će i ostati.

VL
Avatar zagorac2
zagorac2
10:44 14.12.2014.

kakvo glupo pitanje - izgleda da su svi partijski novinarcici intelaktualno hendikepirani jer ako su gledali zadnju utakmicu izmedju Dinama I Rijeke ona je pokazalo stvarnu razliku u kvaliteti I jos tome Rijeka je bila sreckovic da nije prosla jos gore - I mislim da je trebala biti pametna ko Hajduk da zbrise I da se ne sramoti I da povede sa sobom ovog partijskog novinarceka

VL
MA
magnum2013
10:30 14.12.2014.

Tko je bolji u HR nogometu izgleda da još jedino nije jasno ekipi "novinara" Večernjeg lista. Znamo da bi im bilo drago da nije tako i da ulažu ogromne napore kako bi se to promjenilo, ali ima jedna jedina caka. Sve se odlučuje na zelenom polju a ne za zelenim stolom. Naravno Mamić je kriv!

VL
DU
Deleted user
11:34 14.12.2014.

Nastavak borbe protiv najboljeg,najvećeg Hrvatskog kluba. Rijeka će biti bolja kad bude prvak. Samo Dinamo.

VL
Avatar antuntun55
antuntun55
13:10 14.12.2014.

..Dinamov "isti učinak" je dobio Rijekin "isti učinak" i ,doma i na Rijeci...o čemu pričamo...ako i imaju "isti učinak" kako je moguće da se Rijeka diže u nebo,a Dinamo se pljuje do neukusa....daj jednom recite jasno i glasno da vam smeta hrvatski,katolički,narodni klub..i da želite "frljiće" u nogometu i sportu općenito....čudim se kako i Najdug nije ispred Dinama...

VL
CA
carpediem
13:52 14.12.2014.

Gledajuci statistiku Dinamo je bolji u HNL ali nasa HNL se ne more nikada biti mjerilo u Europi jer imamo losu Ligu tako da je za mene Europska Liga mjerilo a tu je HNK Rijeka spasila obraz Hrvatskog Nogometa zato je HNK Rijeka bolja posto je i u Europskoj Ligi imala teze protivnike nego Dinamo jer lagano je Dinamu bilo igrati protiv Rijeke u Zagrebu pa ako ne pobjedi Celtica nikom nista posto je svakako ispao bio dok je Rijeka imala gostovanje u Sevilli i mala je Sansu za prokazak a sad je prvenstvo jos pred nama pa ce mo vidjeti.....

VL
LE
LeonardS
10:48 14.12.2014.

Kako vas nije sramota umanjivati uspjeh Rijeke, ajmo napraviti statistiku koliko ko ima gledalaca ili tko ima bolju upravu i trenera, nisam navijač Rijeke odmah da se razumijemo ali cjenim njihov način rada

VL
DO
dodotatino
13:44 14.12.2014.

Prije utakmice u Maksimiru svi su se nadali da će Rijeka odnijeti puni plijen a ono puna mreža. U potrazi za daljnjim pljuvanjem Dinama niti zadnje kole EL kojeg Dinamo nikada nije pobjedio do prošli tjedan opet razočarenje za novinare. E sada idemo pokušati nači nešto samo da se Dinamo makne sa trona. Jedini način je da sa Najdugom uz pomoč politike zabranite Dinamo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.