Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA ATMOSFERA
Povratak na članak

Nasmijani Šuker i Mamić promatrali trening reprezentacije na Maksimiru

Hrvatska nema puno vremena za pripremu jer već u četvrtak gostuje kod Azerbejdžana kojega vodi Robert Prosinečki.

Komentari 14

Avatar Titanov sin
Titanov sin
22:59 31.08.2015.

Niko sretno, na dobrom smo putu, sretno Hrvatska.

VL
DA
Djeca_Arbata
23:58 31.08.2015.

Ka dite čula san...Još se sićan ka i sad riči dide mog...Upamti zauvik da u njima vire ni nisu oni ka i mi...I tako dođe dan da mi čovik dobro znan hoće uzest nju...Al i mi je nedamo jer ona je dio nas i ostat ćemo tu...Cili život živin tu...ka u nekom plavom snu....to je zemlja dida mog i oca mog i ja ostajem na njoj....

VL
77
777CRO
22:42 31.08.2015.

Samo naprijed za ponos svih Hrvata ma gdje bili !!!

VL
BL
Blender
23:22 31.08.2015.

Naprijed Hrvatska!!! Sto ce boljeti puno njih kad budemo prvi!!! Mi kao navijaci smo uvijek uz vas, ma gdje god Hrvatska igrala, tako da znate da va svi gledamo na tv-u i bit ce mo sa vama!!! Za Hrvatsku spremni :)

VL
SX
sudbina x
09:29 01.09.2015.

Neznam zašto sad uzdižete Žutog u nebesa kao da neznamo kako je prošao kao trener u Turskoj.Uostalom ne igra Žuti iako nas on najbolje poznaje.Glupo mi zvući izjava e necete nam dati šest komada,pa i netrebamo im dati šest komadaa a i nije lako nikom dati u dvije uatakmice 12 komada. Dakle dosta će im biti jedan jer znam da Niko nebi htio uništiti Prosinečkog kao trenera..! Samo ti uživaj Žuti i budi sretan što će te Niko poštedjeti katastrofe..!

VL
SX
sudbina x
09:44 01.09.2015.

Da je Žuti išta valjao kao trener nebi ga Zvezda koja ga je ispočetka kovala u zvijezde nogirala.Dobio je pedalu i u Turskoj,dakle od trenerskog posla ništa pa sad pokušava kao selektor a pokušao je i kao novinar i tutu je propao. Žuti je bio veliki igrač tu nema spora ali ga sad niti ovi novinari projugoslavenske provencijencije nemogu nametnuti i od njega stvoriti trenersku zvijezdu. Svim silama ga pripremaju i guraju kako bi jednog dana zasjeo na klupu Hrvatske reprezentacije. Klupa Azerbajdžana im je svojevrstan test za njega a ovi neredi na utakmicama reprezentacije su u cilju smjene HNS-a i instaliranje Robija na mjesto selektora..!

VL
Avatar Castro
Castro
11:17 01.09.2015.

Slazem se sa ostalim komentarima po pitanju Prosineckog ...koji to on rezultat do sada ima da bi se mi morali plasiti ...halo, pa imamo repku koja treba da ih pregazi tamo...Cuj , Robi ce sloziti taktiku !!! I gospodo izz vecernjeg lista, cemu slika ova dva krkana ako pricamo o treningu reprezentacije i utakmici...!? Smijesno i pomalo glupo.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
10:03 01.09.2015.

Nasmijani vodeči pravi hrvati Šuker i Mamić promatrali trening reprezentacije na Maksimiru kao svoji u svojim foteljama.

VL
KL
killer_lepi
13:35 01.09.2015.

hrpa preplacenih sminkercica udara loptu i to je pitanje nacionalnog ponosa? Nama je ponos oso u k jer nam mladi odlaze van i pokrali nas, a svi smo samo ninje na tastaturi. Nogomet je nebitan, psiholoska izlazna strategija iz hrpe dreka u kojem zivimo. Mi smo ponosni, a oni ce s miljama u penziju u 36-oj cca hahhaha. Kao zasluzili su? cime? Kog vise boli za zastavu i domovinu bla bla bla. ljudi odlaze...pitajte njih...zaboli ih za ovo dvoje na slici i nogomet kad imas egzistencijalno zivotno pitanje.

VL
MA
maliMalecki
00:31 01.09.2015.

Pa šta moram gledati ova dva krembila, reprezentacija me zanima...mrš snobovi ljudski

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
22:12 31.08.2015.

jedan optuženi lopov,a za drugog se čeka!

VL
DU
Deleted user
23:03 31.08.2015.

Nomina sunt odiosa. Slika mi izazvala mučninu.

VL
DE
derin
22:32 31.08.2015.

Valjda će nam igra početi liciti na nešto, euro je iza vrata. Valjda će igrači igrati na pravim mjestima, npr. Olić, te valjda će manzdo konačno početi dobivati kvalitetne lopte. Posto će se ovi vjerojatno braniti kao Malta, ne bi bili ludo početi s dva napadača, manzdo i Kalinic.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.