Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cedevita - cibona
Povratak na članak

Repeša: Ovo mi je najdraži naslov, no sad sam ipak bliže odlasku

Cibona je u četvrtoj utakmici finala Prvenstva Hrvatske pobijedila Cedevitu 77:64 u gostima i s ukupno 3:1 u seriji osvojila naslov prvaka.

Komentari 12

JA
jako77
07:17 06.06.2012.

a koji mu je sad to emil (dopunska škola) - Bože, kak sam ja ne-pismen, pa nemam blage veze... to neki iz napada / obrane ce-de-vite ma koja crna cedevita... cibosi su uvijek bili naša 'dobra hrana'! - čestitke cibosima! samo naprijed!

VL
NY
nybomber
22:17 05.06.2012.

Čestitke, velike čestitke! Šteta što je ovo Repeša preuzeo malo prekasno u sezoni. Nebi ovi drugi papci išli u Euroligu... Šteta što nebu ostal... Bilo bi super da takav trener može ostati jedan tro ili četverogodišnji ciklus.

VL
ZA
zaja1
22:53 05.06.2012.

anzuloviću, ajde daj ostavku i budi prvo pojačanje za cedevitu u idućoj sezoni

VL
Avatar mohito
mohito
23:06 05.06.2012.

samo cibona....cudi me da su ovi na sportskom kanalu, kaj su besramno cijelo vrijeme drukali za cedevitu i nakon svake uspjesne akcije cedevite pokazivali ratnog profitera kak se veseli (covjece snimali su ga vise od igraca i navijaca, tj zaposlenika atlantic grupe), na kraju nisu pokazali kak je "sretan"...

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
23:16 05.06.2012.

zanimljivo prvenstvo, konacno povratak publike - i solidna kosarka (a atmosfera fenomenalna)....svaka cast ciboni i velika steta da repesa odlazi ( a vjerojatno i wright) - da nije bilo onog eksperimenta s onim pacerom vrankovicem na pocetku, cibona bi s repesom sigurno igrala finale aba lige i euroligu iduce sezone. dobar trener je kljuc, to su u ciboni mogli vidjet za vrijeme perasa a ne eksperimentirat s neznalicom - sad je veliko pitanje kakva ce bit iduca sezona....

VL
PE
pelinkovac
23:48 05.06.2012.

ee tako se to radi.Umjetni se ponadali hahahaha,a emil zvani dopunska skola sutio kao da ga je traktor oflekao hehehe,pozdrav za sve navijace Cibone.

VL
FE
fellix1601
07:51 06.06.2012.

Heja , heja cibosi , čestitka !!!!!!! Sto posto je točno ono što je ovdje netko napisao... , vrlo važan gotovo presudan čimbenik je trener. Nažalost mi u Lijepoj našaoj i ne vrvimo baš od prekvalitetnih trenera. Jasko , Spahija i Peras... , drugo sve jad i bijeda. Aco ako mu se poklopi dan sa ekipom mogu pobijediti vrlo jakog protivnika ali uglavnom je sposobniji izgubiti od recimo Dubrave ili Zaboka. Ode li Jasko to će biti katastrofa , jedino ako ne dođe u Cibonu netko od ove preostale dvojice (Spahija ili Peras) a oni doći neće. Jasko sa ovom ekipom plus pokoje pojačenje... , vjerujem da bi prošao u drugi krug eurolige. Ako je u pitanju samo lova (u što sumnjam) cibona bi morala učiniti sve da zadrži Jaska !!!!

VL
JO
jolly
08:56 06.06.2012.

Zaslužena pobjeda i osvojeno prvenstvo, ćemu se nitko nije nadao na početku sezone. Povratak košarke. Ove sezone bilo je šest klubova koji na nešto liće, a toga nije bilo godinama. Na negativnom primjeru Cedevite, vidi se, kako ekipu treba graditi oko igrača kojima je srce uz klub, a ne samo novčanik, te trenera koji će nešto i raditi, a ne samo pričati. Čestitke Repeši (o kojem i dalje nemam previsoko mišljenje) kako je podigao Žižića, pametno iskoristio El Amina, od Rozića napravio vrhunskog igrača.

VL
PE
pelinkovac
11:06 06.06.2012.

06.06.2012. u 07:17h jako77 je napisao/la: a koji mu je sad to emil (dopunska škola) - Bože, kak sam ja ne-pismen, pa nemam blage veze... to neki iz napada / obrane ce-de-vite ma koja crna cedevita... cibosi su uvijek bili bili naša 'dobra hrana'! - čestitke cibosima! samo naprijed! Pa to je tvoj tajkun i gazda emil.8 razreda a milioner haaa..pa to samo ima kod nas.

VL
ZA
!zagreb!
11:07 06.06.2012.

Ponovo smo prvaci!! Ali pogledajte sada malo ovo prvenstvo. Bilo je zanimljivo. 5 klubova se ravnopravno borilo za doigravanje. Super finale na kraju. Ali Cibona kao prvak neće u euroligu već Cedevita zbog NLB-a!! A radi se na tome da će naši klubovi uskoro samo preko NLB-a moći izboriti europu što znači da će prvenstvo praktički postati beznačajno. Liga će nam propasti. Mislim da bi se trebala umiješati ministarstvo sporta ili tko već da se to spriječi a možda čak i istupanjem naših klubova iz regionalne lige je ovako ćemo nestati a tko nam garantira da ćemo uopće izboriti tamo europu. LJUDI KOJI TREBAJU REAGIRATI DA SE TO SPRIJEČI I DA PRVAK UVIJEK IDE U EUROPU KRAJNJE JE VRIJEME DA SE REAGIRA!!

VL
JO
jolly
11:14 06.06.2012.

zagreb slažem se s tobom. Makar postoji i druga strana. Ako preko ABA lige ne mogu izboriti euroligu, bolje je i ne igrati, nego biti kanta za napucavanje kao zadnjih godina, a svejedno potrošiti velike novce. Tada je bolje igratii eurokup i neulagati u skupa strana pojačanja.

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
12:06 06.06.2012.

ja vec dugo tvrdim da kad bi neko radica i njegovu bandu strpal u zatvor kamo i spadaju, i da se malo vise (samo malo vise) ulozi u kosarku i prati je se kroz medije, za koju godinu bi imali jako dobru ligu (recimo puno bolju i konkurentniju od nogometne) i zapravo nam aba liga nebi ni trebala - s druge strane, cibona nije samo dvostruki osvajac eurolige, nego i njen suosnivac i paradoksalno je da se borba za afirmaciju nase lige u europi daje u ruke kriminalcu koji je u sukobu interesa (mislim na radica) jer sto je veci znacaj aba lige, to je veca i radiceva zarada - i takav bi se trebao boriti za opstanak hrvatske kosarke u europi? (njemu domaca liga zapravo cak i smeta jer na njoj nista ne zaradjuje). za sad je ovo s novim uvjetima za igranje u euroligi samo kuloarski trac (jos nije cak ni sluzbeni prijedlog) ali ne treba sumljati za sta ce se radic zalagat i koji je njegov interes, a sta se tice aba lige, hrvatska bi mogla imat ligu koja je po kvaliteti na nivou aba lige (ove sezone je aba bila daleko najlosija do sada i vecina klubova je bila pred stecajem)...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.