Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAR - MEKSIKO 1:1
Povratak na članak

Rekorder Parreira: Remi je pravedan rezultat

Igrala se 90. minuta kad je napadač Južne Afrike Mphela pobjegao obrani Meksika i s pet metara uzdrmao vratnicu! Sreća je, eto, pomazila Meksikance, na startu SP JAR i Meksiko odigrali su 1:1 (0:0).

Komentari 2

AN
antikom
18:47 11.06.2010.

lijep gol juznih afrikanaca...izvrsna igra mexikanca dos santosa...sve u svemu i s obzirom da se radilo o otvarajucoj tekmi nije bilo lose za gledanje... ...ali brate mili....moze li tko te afrikance nauciti navijanju?...to njihovo penetrantno trubljenje bez ikakve melodicnosti unistavava atmosferu i probija usi...ja sam iskljucio ton nakon 10 minuta igre...ako se tu nesto ne promijeni vracajmo nogomet doma.

VL
ŽU
župarić
14:08 21.06.2010.

Žao mi je Južne Afričke Republike, ali da nisu domaćini, siguran sam da se ne bih niti kvalificirali na ovo natjecanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.