Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO JE PRIVATNA STVAR'
Povratak na članak

Real Madrid nije želio komentirati istragu USKOK-a oko Kovačićeva transfera

– To je privatna stvar nogometaša u koju klub ne ulazi te takve stvari ne objavljujemo – rekla je glasnogovornica Reala Marta Santisteban, napomenuvši da obavijesti stavljaju na svoju internetsku stranicu

Komentari 5

MS
mare_split
10:01 24.11.2015.

Nije EU komunjarska banana! USKOK neme ništa od činjenica/dokaza, samo pretpostavke koje je sačinio Lepi, netragom 'nestao' ljubitelj DIV-aica!

VL
ZO
Zonasumraka4
10:14 24.11.2015.

Ajmo malo o slučaju razdjelnici,dobro reče utunelu, to je kriminal SDP-a, postaju iritantni s Mamićem,Kalmetom i ostalim slučajevima kada izvlače iz naftalina kad im zatreba,očito se pripremaju za moguću opciju novih izbora,pa treba obrlatit naivne birače koji im još slijepo vjeruju

VL
TV
tvrdapixa
10:16 24.11.2015.

Za one koji još ne znaju - rasprava o Mamiću uskoro u španjolskom parlamentu! Ukoliko ova situacija neće utjecati na Dinamovu igru - na redu je hapšenje igrača!

VL
UN
unbekant
10:27 24.11.2015.

Ma novaca nema,i nikd se nece saznati gdjesu,jer mafijasi su spremni na sve,oni su vec opljackali Hrvatsku drzavu,s tim sto ni su niti jednu kunu platili drzavi porez,a transferisu abnormalno veliki,i mamici od svakog transfera su ubirali milijone eura,a niko to ni je nigdje"piso"niti biljezijo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.