Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE KRALJEVA

Real Madrid nastavio savršeni niz preokretom, Modrić ušao s klupe

LaLiga - Real Madrid v Real Sociedad
Isabel Infantes/REUTERS
17.09.2023.
u 23:25

Real je na vrhu ljestvice sa svih pet pobjeda, odnosno, ima dva boda više od Barcelone

Savršeni prvenstveni niz nastavili su nogometaši madridskog Reala u uvodnom dijelu nove sezone španjolske La Lige, na domaćem terenu su pobijedili Real Sociedad 2-1 u ogledu petog kola.

Real je na vrhu ljestvice sa svih pet pobjeda, odnosno, ima dva boda više od Barcelone.

Utakmica protiv Real Sociedada nije dobro počela za Madriđane jer su gosti vodili već od pete minute. Strijelac je bio Barrenetxea. Napadi su se domaćinu isplatili tek u drugom poluvremenu, a Real je izjednačio nakon samo 40 sekundi nastavka.

Bila je to sjajna akcija Reala koju je lijepim pogotkom okrunio Urugvajac Valverde. Real je poveo nakon točno sat vremena igre. Asistirao je Fran Garcia, a žestoko je glavom pogodio Joselu za 2-1 Reala.

Upisao je time Real Sociedad prvi poraz ove sezone.Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić za Real je zaigrao od 62. minute. Kolo će zaključiti Granada i Girona utakmicom u ponedjeljak.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije