Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka igrač utakmice u Madridu

Modrić: Boli nas briga za druge, čeka nas prvenstvo, a onda finale

Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
05.05.2016.
u 08:01

– Prije dvije godine igrali smo protiv Atletica u finalu i bilo je teško. Možemo očekivati sličnu utakmicu – kaže Luka Modrić, igrač utakmice u Madridu u kojoj je Real pobijedio Manchester City sa 1:0.

– Spektakularna noć. Vrlo smo sretni jer smo u finalu. Moj drugi finale u četiri godine – rekao je Luka Modrić nakon pobjede protiv Manchester Cityja i plasmana Reala u finale Lige prvaka, gdje će 28. svibnja u Milanu igrati protiv gradskog rivala Atletica.

– Ponosan na momčad, navijače, koji su bili nevjerojatni u teškim vremenima. Uzbuđeni smo zbog plasmana u finale. Kada pogledate obje utakmice, zaslužili smo to – rekao je Luka Modrić, a prenosi Goal.com.

– Mislimo samo o sebi. Boli nas briga za druge. Bilo je jako važno proći – podvlači Luka.

– Prije dvije godine igrali smo protiv Atletica u finalu i bilo je teško. Možemo očekivati sličnu utakmicu. Nadam se istom rezultatu na kraju. Pred nama su sada dvije utakmice u prvenstvu nakon kojih ćemo razmišljati o finalu – zaključio je Modrić.

>>Modrić proglašen igračem utakmice: 'Ma kakvi Bale i Ronaldo, Luka sve pokreće!'

Komentara 10

Avatar Germanicus I
Germanicus I
10:15 05.05.2016.

orlando--------------A ti kao ono jako kulturan!Mora da svako jutro doručkuješ žlicu kulture!!Ti da šutiš samo bismo nagađali o razini tvoje inteligencije!

PA
papučica
10:45 05.05.2016.

Bravo Luka, po mojoj prosudbiovo ti je bila najbolja igra u karijeri. kapa dolje.

KA
kajinx
10:47 05.05.2016.

Važno, za ove goste: Car Konstantin je bolji od Sinđelića, Tomočanin predzadnji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije