Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATJAŽ KEK:
Povratak na članak

Razočaran sam pojedincima, ovako se ne igra za Rijeku i morat će si razmisliti

- Puno smo govorili prije utakmice o tome kako se postaviti i kako odigrati, ali neki nisu poslušali - rekao je Kek.

Komentari 7

Avatar cluesblues
cluesblues
00:33 19.09.2014.

rijeka je ovo trebala dobit, ali nije posteno ni od keka, koji voli primat pohvale poslije pobjeda ali nakon poraza okrivi igrace - trener mora stajat iza svojeg rada i u pobjedama i u porazima a ne trazit alibije u pojedinim igracima (zato postoje izmjene, a nije bas istina da je vise od 3 igraca podbacilo danas)…sve u svemu steta...

VL
MT
mladen.turcic
06:49 19.09.2014.

ima pravo kek,on ih najbolje pozna,,to je inace dinamova boljka da igraci ne daju 100% sebe

VL
Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
07:43 19.09.2014.

Krstanovića treba trenutno potjerati!Katastrofa od igrača!!!!!!!Kek je dokazao da nema znanje----------umjesto da već nakon 30 minuta izvadi Krstanovića on na kraju povlači Kramarića!Da sam ja trener Krstanović više nebi igrao za Rijeku!!!!!!!!!!!!!!!

VL
MI
mirko0410
09:20 19.09.2014.

Kek je izgubio utakmicu, vaditi Kramarića prvu zvijezdu kluba a ostaviti Krstanovića velika greška. Do sada je Keka išla karta a imal je i Benka koji je uvijek dao gol kad je bilo gusto. Jučer da je Rijeka zabila goll sigurno nebi izgubila utakmicu a igrali su sa Standardom koji je ipak slabiji od nekih sa kojima su se lani jako dobro nosili.

VL
JM
Jean-Michel_Nicolier
09:49 19.09.2014.

Ovo je pravi trener i čovjek koji ne krivi suce koji su im doslovno oteli bodove nego traži više i bolje od svoje momčadi. Sve je dobro rekao i korektno nije nikoga poimence spomenuo pa će se oni sami prepoznati. Oni koji razumiju nogomet, znaju o kojim je igračima govorio. Mamići bi do kraja sezone plakali o ovako izgubljena 3 boda i vrijeđali suce zajedno s njihovom širom rodbinom. Nakon jedne jedine sretne utakmice u kojoj im je ušao svaki šut već pričaju o europskom proljeću. Živi bili pa vidjeli. Ja bih se okladio da će Rijeka i ove sezone osvojiti više bodova u Europi od Dinama unatoč daleko težoj skupini i nesretno izgubljenim bodovima.

VL
JE
JediniMrva
08:35 19.09.2014.

Upustili ste se u jurnjavu bez ikakvog reda i dobili po repu. Smijali ste se Dinamu,a li iskustvo se ne može kupiti, a onaj kamenjar (Krstanović) ne može igrati u Rudešu, a kamoli Rijeci.

VL
UV
UvijekDesno
23:43 18.09.2014.

U svojoj izjavi očito je mislio na Krstanovića koji je veća opasnost za svoj gol nego za protivnički, srećom da ga se dINAMO riješio, i naravno očekujem dINAMOVU pobjedu protiv rijeke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.