Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbrisani Slepička, Chago i Glavina
Povratak na članak

Razlaz Butine i Jurčića, Slepička utučen

Butina je treneru zamjerio zbog nekorektnog odnosa. Vjerojatno se ni on dulje vrijeme neće pojavljivati u prvih jedanaest.

Komentari 15

GE
gella
20:22 30.09.2009.

Jedino sam da se Butini zahvali i stavi nekog mlađeg na gol a priliku trreba dati Slepicki,Chagu i Glavini..

VL
Avatar swannymir
swannymir
20:37 30.09.2009.

Uopce mi se neda citat clanak. Samo dajem podrsku Butini i Slepicki. Pogotovo Slepicki. On je za Papa doktor nogometa!!!

VL
AG
agram
01:06 01.10.2009.

Nije samo Butina kriv i ako netko u Dinamu zasluzuje korektan odnos onda je to Tomo. To sto je primio neke golove koje nije trebao, Boze moj, to je dio nogometa. Nekada primis, nekada spasis. Cinjenica je da je spasio Dinamo nebrojeno puta ali isto tako je cinjenica da je Tomo na zalasku karijere i upravo zbog toga Dinamo treba traziti kvalitetno rijesenje na golu. Jedino je zalostan nacin na koji se to radi,

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
23:50 30.09.2009.

problem igraca koji ulaze s klupe je kaj su pod velikim pritiskom, nisu jednako uigrani s ostatkom prve momcadi kao onaj umjesto koga ulaze, a u dinamu je to jos 3 puta vece opterecenje....chago je odigral jednu prosjecnu tekmu i vise nije igral - ja ga se sjecam po odlicnom okomitom pasu i dobroj ofenzivnoj igri (ali to je bilo davno) - neki igraci (recimo pap, sammmir, pa u zadnje vrijeme i badelj koji je evidentno izvan forme) su odigrali 10 prosjecnih tekmi i jos uvijek su prvi izbor.... ali pravi profesionalac treba strpljivo radit i probat iskoristit priliku ako mu se ukaze - makar kod jurcica to nis ne znaci - ali svaki trener ima svoje ljubimce i te price da uvijek igraju najspremniji ili najbolji su cista glupost jer treneri su jako tvrdoglavi i samoljubivi ljudi, a jos nisam cul izjavu naseg trenera koji je nakon popusene tekme rekal da je u necemu progrijesil.....ali slepog treba svakak vratit u momcad.....

VL
GB
gradimir.b
01:38 01.10.2009.

Butina snosi veliki dio odgovornosti za golove Anderlechta i Red Bulla, ali sam mišljenja da nakon prodaje Kocha Dinamo nema golmana ni približno njegove kvalitete. Kocha se nije trebalo pustiti i on je stvarno svašta čupao, ali drugi, mlade nade poput Kelave (sjetite se Srninog gola u Donetsku) Lončarića (2 smiješna gola na Poljudu i opčenito dosta golova) a o kiksevima Turini, ako je uopče u kombinacijama, ne treba trošiti rijeci i prostor, osim ako ne želimo ganjati Tolstojeve rekorde. Argument da Butina ne brani u reprezentaciji te da je to dokaz njegove nekvalitette, nikako ne stoji. A što Lončarić brani? Ili Vrdoljak, Lovren i sl. Butina je sigurno među najboljim golmanima HNL-a, i opčenito hrvatskim golmanima, ali ako on sam osiječa da ju u padu, neka se povuče ili igra za manji klub gdje je odgovornost manja. Ja mislim, da uz

VL
RO
roguljiv
09:03 01.10.2009.

Tomo Butina je vjerojatno zadnje kaj je ostalo normalno od Dinama kakvog pamtimo i navijamo za njega nekoliko desetaka godina. Ostaju samo \"turbo-folkeri\". Pobjede se slave u Ludnici (kako znakovito!?)..... Ne to nije moj Dinamo! Tomo, želim Ti svako dobro!

VL
XY
xyxyxy
21:46 30.09.2009.

Da je ijedna od svih onih prilika protiv Anderlechta ušla, da je sviran penal na Mandžukiću, moguće da bi ovi otišli kući sa par golova u mreži, možda bi Dinamo pobjedio, a opet bi i dalje bila ista Jurčićeva taktika, opet bi bili isti igrači i onda bi ih se dizalo u nebesa. A što se sad promijenilo. Ništa. Da je sviran penal, Dinamo bi poveo, pobjedio i svi bi bili sretni. A igrači bi bi bili isti kao ovi što su izgubili utakmicu. Ništa se ne bi promijenilo u filozofiji igre. Dakle, glupo je to govoriti, ali nekad jedna lopta odlučuje sve, jedna sudačka odluka, jedna stativa, jedan jedini šut protivnika na gol. Nogomet je takva igra. Nisu odigrali loše, nitko im to ne može predbaciti, ali protiv npr. Škota im je u Zagrebu ušlo sve, a protiv ovih ništa. I to je to Velika je prilika bila, Anderlecht je puno iza Dinamovih mogućnosti, ali stvari nekad nisu realne. Nije teška grupa, da su pobjedili u Zagrebu, otvorili bi si vrata proljeća, ovako idemo dalje pa šta bude.

VL
DO
donyvegy
08:53 01.10.2009.

Treneri su kod nas nažalost samo potrošni materijal, no treba im ipak ostaviti pravo da slažu momčad priželjkujući da bude najbolja. Plešu nažalost, od jedne \"lude \" večeri jednog Mandže do kiksmix sapunice nekog od golamana i obrane .... Možda Kruno zbilja nije vrhunski trener ali je častan čovjek i sigurno ima razloge zašto ne stavlja Butinu, Slepičkiu, Čaga.... Inače rijetko fini i dobri čovjek Tomo netreba biti ogorčen, niti ironičan nakon što je zgajban sa tridesetpetmetara.Doći će on opet na svoje i sve će to Maminjo pozlatiti . A legionari poput Slepičke i Čaga i ostalih imaju tako nakićene ugovore i pozicije (u klubu i van njega) a da ni njima nije jasno zašto..

VL
OB
-obrisani-
19:09 30.09.2009.

Pitanje: Kakve veze ima da li je defenzivni vezni imao udarac po golu?

VL
TR
treiler
19:26 30.09.2009.

ma nema nikakve...novinarima je bitno da pljuju..sad oni žale nekog slepicku i chagu,po kojima su do neki dan pljuvali...isto stvar je i s butinom

VL
ĐE
đenpa
19:45 30.09.2009.

Ako bi netko zbog svog igračkog umjeća i korektnosti trebao igrati u Dinamu, onda je to Chago. Što je sve taj dečko prošao u karijeri (siromaštvo, dugotrajne ozljede), a naučio je tako dobro hrvatski da može bez problema komunicirati s trenerom, što nije slučaj s nekim drugima - Calello - morao bi imati bar nekakvu minutažu. Jurčiću, progledaj!

VL
JM
ja-ma
20:26 30.09.2009.

Kao što već rekoh prije dva dana.Nevjerojatno je to kako se stalno po Dinamu pljuje(pogotovo pred važne tekme),a Hajduk diže u nebesa.No to je loše za Hajduk,a dobro za Dinamo jer Dinamo neprestano dobija motiva da igra,a Hajduk se zavarava.Tako se događa da novinari tvrde da Dinamo igra nikako,a vode u prvenstvu sa ogromnom razlikom,dok za Hajduk nakon pobjede nad Lokomotivom ili Varteksom odmah pišu kako igraju divno i lepršavo te da samo što nisu dostigli Dinamo,a taj se novinarski \"ražanj bez zeca\" redovito Hajduku obije o glavu jer igraju užasno.Stoga novinari,samo dajte!I da ponovim već napisano.Ne može braniti vratar koji sam za sebe kaže da nije u formi i da misli da bi trebao braniti netko drugi.

VL
SA
sammirvan
20:50 30.09.2009.

Svaka čast Chagi na trudu i požrtvovnosti i što se uspio vratiti nakon takvih ozljeza, ali o kakvom igračkom umijeću pričate? Pa zadnjih godina kada god je igrao u Europi ili protiv Hajduka (dakle važne utakmice) odigrao je katastrofalno. Niti je dovoljno čvrst i motoričan za zadnjeg veznog, niti ima tehniku ili igračko umijeće da igra neku drugu poziciju u veznom redu, a uz to tipičan je alibi igrač koji se skirva da mu se ne može dodati lopta. Samo pogledajte još jednom utakmicu protiv red bulla u zagrebu i gdje je bio i kamo je trčao i kako se otvarao da mu dodaju. On je dobar klupski igrač za HR prvenstvo, ali za veće utakmice nije. Nešto poput Kusa u košarci. I sad ga novinari opet guraju. Pa zašto bi svaki trener trebao ponavljati jedne te iste pogreške kao i prethodnici i davati priliku Chagi, opet. Još samo da Sammir ispadne zauvijek iz momčadi i onda nešto može biti od Dinama. Callelo je idealan zadnji vezni. Nisko težište, motoričan, brz, odlični kratki pasevi, stoji blizu ili gotovo na igraču, a to što novinari pišu da nije pukno po golu, pa to niti nije njegova zadaća. Kad je Makalele pucao po golu?

VL
JA
jarac
21:03 30.09.2009.

ja-maru. kaj si pisao za butinu dok nas je izvukao u splitu za kup? pa zna se koliko smo mi ispred hajduka , ali gdje smo u europi? pa kaj je samo butina za to kriv?

VL
JM
ja-ma
23:14 30.09.2009.

Ništa nisam pisao jer svaka koka jednom nabode zrno.Meni nikada nije bio Butina opcija za Dinamo,po meni je i Kelava bolji od njega ,a nikada neću prežaliti što je otišao Koch.Da je naći nekoga poput njega ili pustiti klince da steknu iskustva.Butina je davno dao svoje,a dokaz tomu je i to što ne igra u repki.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.