Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNI INTERVJU: DRAGUTIN KAMENSKI

Obrt sam otvorio 1979. s jednim radnikom, a uskoro ću imati tisuću zaposlenih

07.04.2024.
u 14:06

- Neosporni su sportski rezultati kluba u periodu kad ga je vodio g. Mamić, što znači da je taj segment bio vrlo uspješan, no gdje je krenulo po zlu i završilo osuđujućim presudama, stvarno ne znam i o tome nemam nikakvih saznanja osim iz medija pa mi je nezahvalno komentirati - rekao nam je Kamenski u životnom intervjuu.

Komentara 3

BE
bendzola
10:43 08.04.2024.

Gospodin Mamić je ostavio Dinamo kada je vrijedio 110 mil €, Šimić ga je ostavio kada je vrijedio 70 mil €, a sada vrijedi 50-55 mil €. Zajec će ga ostaviti kad bude vrijedio 30 mil €

AN
AnaJosipNikoAntonio
17:56 07.04.2024.

Jesi svaka ti čast!U tvom slučaju imaju veze sa politikom,srećom i trenutno sa ovom nesrećom da se gradi na svakom koraku.A stanova praznih 560tisuća,praznih kuća oko 170tisuća?Država da je uvela porez na nekretnine do ovog niti takvi se nebi hvalili.Ali pošto porez dolazi krajem godine a kroz dvije godine kreće u primjenu...molio bi Vas da nakon toga date izjavu i pohvaliti se ovim brojkama.

TG
Tgar
19:47 07.04.2024.

Svaka čast kako se niko ničega ne sjeća i ne zna, Zašto bi i znao pa da bude sa učesnik, ma gadi mi se sve oko dinama, nikad nije crno ili bijelo ali nismo ni narod sinkope

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?