Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Muke' na Bernabeuu
Povratak na članak

Ramos spasio Real: Ronaldo se ispromašivao, Modrića zamijenio Kovačić

Malaga je u prvom poluvremenu pogodila vratnicu kod rezultata 0:0...

Komentari 5

Avatar Idler 3
Idler 3
21:21 21.01.2017.

Neprekidno igranje ostavlja traga...npr. Modrić i Ronaldo su nakon sezone i osvojene LP nastavili sezonu (EP) i to se vidi i po igri i po ozljedama.

VL
MG
mgodek2
23:25 21.01.2017.

Neznam kako vas ostale, ali mene ovi natpisi Ronaldo najbolji igrač svijeta počinju zabavljati. Taj što gore igra to dobiva sve veća priznanja. Očito mu je i ove godine zagarantirana Zlatna lopta.

VL
NO
Niko__O
18:56 10.02.2017.

hrvatin - i OPET lažeš. gol nije nikakvo zaleđe, znaš li ti uopće što je zaleđe?

VL
HR
hrvatin
19:10 21.01.2017.

Drugi gol reala je bilo cisto zaledje i to se odlicno vidi u usporenoj snimci,a to da je ronaldo najbolji igrac svijeta ste mogi ostaviti za dobru prvotravanjsku salu.Sudjenje u la ligi je vise nego naklonjeno realu jer je ocito da na posteni nacin nikada nebi osvojio prvenstvo pokraj barcelone u kojoj igra najbolji igrac svijeta i svemira.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.