Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatrogasac Miočić

Prvak radi što mu kažu: Stipe još uvijek čisti zahode i briše podove

Stipe Miočić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/8
16.12.2016.
u 14:26

Ostao sam isti. Odem u postaju, prijavim se tamo svaki dan. Ja sam među najmlađima pa mi kažu što da radim i ja odem čistiti zahode i brisati podove. Ništa se nije promijenilo - kaže Stipe

Dobro je poznato da se Stipe Miočić osvajanjem UFC-ove titule u teškoj kategoriji nije odrekao svog posla u Vatrogasnom domu.

Najopasniji i najskromniji borac na svijetu svakodnevno pomaže svojim kolegama, a budući da je mlađi, često ga zapadnu i oni najmanje popularni zadaci, otkrio je za MMA Junkie.

- Ostao sam isti. Odem u postaju, prijavim se tamo svaki dan. Ja sam među najmlađima pa mi kažu što da radim i ja odem čistiti zahode i brisati podove. Ništa se nije promijenilo. Ja sam prvak. Ja sam ista osoba koja se diže u 7 ujutro i napravim ženi kavu, odem na posao, i ako moram, pospremim kuću - kaže Stipe, piše Fightsite.”

Miočić se trenutno odmara od borbi i čeka da vidi tko će se pokazati najvrijednijim izazivačem između Caina Velasqueza, Fabricia Werduma i Juniora dos Santosa. Sam prvak kaže da je njemu “sasvim svejedno” protiv koga će braniti naslov.

Komentara 1

KA
kajbum
02:43 17.12.2016.

A to bi u hrvatskoj bilo sramota. Neki dan citam kako se neki olimpijac zali sto ga nisu primili u HR vojsku (citaj stavili na platnu listu) a nesposoban je za vojsku. Zamisli sta bi bilo da mu daju da cisti WCe. Zato hrvatska nemoze napredovat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije