Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNE VIJESTI

Preminuo legendarni svjetski prvak. Glumio je sa zvijezdama i završio u zatvoru zbog pljačke banke

Pixabay
01.04.2024.
u 09:40

Nakon karijere je glumio zajedno s Jean-Claude Van Dammeom u filmovima Legionar i Maksimalni rizik, te u filmu Double Team s Dennisom Rodmanom i Mickeyjem Rourkeom.

Bivši nizozemski kickboksač i nekadašnji WKA prvak svijeta Rob Kaman preminuo je jučer na Uskrs u 63. godini, a vijest je potvrdila njegova supruga Carlotta. Kaman je u karijeri kickbokača imao 112 borbi u kojima je ostvario sjajan učinak od 97 pobjeda, 12 poraza i jedan remi, dok dva meča nisu registrirana. Često su ga nazivali Mr. Low Kick zbog korištenja nekih od najopakijih i najrazornijih tehnika udarca nogama. 

GALERIJA Navijač se htio narugati Cro Copu, ali onda mu je Mirko uzvratio

1/6

Prvak svijeta postao je u rujnu 1983. godine kada je Amerikanca Johna Moncaya nokautirao u trećoj rundi te tako postao prvi Europljanin koji se okitio prestižnom WKA titulom. Nakon karijere je glumio zajedno s Jean-Claude Van Dammeom u filmovima Legionar i Maksimalni rizik, te u filmu Double Team s Dennisom Rodmanom i Mickeyjem Rourkeom.

 

 

VEZANI ČLANCI:

Njegov život obilježila je i zatvorska kazna od 18 mjeseci jer je 1985. godine uhićen zbog pokušaja pljačke banke kada je zajedno sa saučesnikom maskiran ušao u banku u Eindhovenu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije