Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 73. GODINI

Preminula košarkaška legenda i trofejni trener Srećko Medvedec

Srećko Medvedec
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/4
16.02.2024.
u 23:06

"Danas nas je u 73. godini života napustio Srećko Medvedec, legenda hrvatske i zagrebačke košarke. Počivao u miru", objavili su iz Cibone

Srećko Medvedec, košarkaški trener i bivši izbornik hrvatske reprezentacije, preminuo je u 73. godini života. Trenirao je košarkaše Dubrave, Cibone i Cedevite.

S hrvatskom juniorskom reprezentacijom je osvojio europsko zlato 1996. godine i europsko srebro 1994. godine. Na klupi seniorske reprezentacije bio je 1998. tijekom pet kvalifikacijskih utakmica. Od njega su se putem društvenih mreža oprostili Hrvatski košarkaški savez i Cibona.

VEZANI ČLANCI:

"S dubokom tugom objavljujemo da nas je danas napustio bivši izbornik hrvatske reprezentacije i trofejni trener mlađih reprezentacija, legenda hrvatske košarke - gospodin Srećko Medvedec. Počivao u miru", stoji u objavi HKS-a. 

"Danas nas je u 73. godini života napustio Srećko Medvedec, legenda hrvatske i zagrebačke košarke. Počivao u miru", objavili su iz Cibone.

VIDEO Jarni za Večernji list otkrio gdje i kako je doznao za odluku HNS-a. Evo prvih reakcija

Komentara 2

Avatar Ričard
Ričard
10:24 17.02.2024.

Pičivaj u miru

Avatar istrazitelj
istrazitelj
01:05 17.02.2024.

Trener koji je proizvodio igrače. Samo jedna njegova misao treba zvoniti u glavi svima koji se bave treniranjem košarkaša - nama trebaju igrači, a ne trofeji u mlađim kategorijama. Počivaj u miru Medo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije