Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PERIŠIĆ U BARCELONI?
Povratak na članak

'Još samo moram naučiti kako se izgovara Vrsaljkovo ime'

- Jučer su ga pregledali liječnici te vjerujem da će biti spreman za nadolazeću sezonu. Moram naučiti kako se izgovara njegovo ime, još uvijek ne govorim hrvatski - rekao je predsjednik Atletica i potvrdio da je klub francuskim reprezentativcem Antoineom Griezmannom do ljeta 2021. godine.

Komentari 3

SC
Schlosser
11:03 24.06.2016.

Hrvati su jako talentirani,bili to sportasi ,znanstvenici ili nesto trece.Jedino sto nam nedostaje su dobri politicari.Tu smo medju naj losijima na svijetu.Steta

VL
Avatar zagorac2
zagorac2
08:54 24.06.2016.

mi Hrvati smo super narod u svemu i jedini hendikep nam je sta imamo filijalu Beograda Hajduk i SDP sa svim tim komunistickim ubojicama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.