Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KUP
Povratak na članak

Dinamo nakon puno muke prošao Bjelovar, trećeligaš dva puta pogodio gredu

Bjelovarci su tijekom dvoboja dvaput pogodili gredu Dinamova gola, a u posljednjoj sekundi utakmice Mario Rajić nije uspio iskoristiti pogrešku gostujuće obrane

Komentari 7

DA
Danec
14:16 25.10.2016.

I oper šemper na golu. Vec mi je muka od ovog gocija. I angelo taman zabio i opet klupa umjesto da zabije još par komada i dodatno podigne samopouzdanje. On nam je potreban sad više nego ikad

VL
NA
Napalm
17:07 25.10.2016.

Po igri i zalaganju, moji Bjelovarčani su u drugom poluvremenu izgledali kao prvoligaši. Zaslužili su barem nerješeno, iako bi Dinamo nakon produžetaka prošao dalje. Bar su pokazali da imaju srce.

VL
TW
TWITOIST
16:36 25.10.2016.

Da je Ivajlo dobar trener ostavio bi ''Dinamo'' u Bjelovaru a Bjelovarcane bi poveo u Sevilju.

VL
DU
Deleted user
20:26 25.10.2016.

Volim te Dinamo. Jazavci bumo malo kupovali na zimu,ali i ovak smo svemir za vas. Odnosi se na 1. hnl. Šampioni.

VL
JU
Jure7
14:10 25.10.2016.

hahaha... Bit ce mali cesce u sastavu ako Tata užica potpis o zastupanju....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.