Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA
Povratak na članak

Atletico opet srušio Bayern, Barcelona preokrenula nakon izlaska Rakitića, luda utakmica Celtica i Cityja

Atletico je s 1:0 svladao Bayern nakon što ga je lani izbacio u polufinalu, dok je susret Celtica i Manchester Cityja završio 3:3.

Komentari 8

DE
derin
00:46 29.09.2016.

Jedan Kopenhagen rastura u lp, PSV također, celtic igra remi sa cityem, Ludogorec se bori s PSG-om, jedino Dinamo kanta za napucavanje. A svi imaju iste ili manje proračune od Dinama, ali za razliku od Dinama oni su ozbiljni klubovi, koji imaju prave trenere s autoritetom, dobru sportsku politiku, ne rasprodaju najbolje igrače pred početak lp. Ne sastavlja im gazda kluba ekipu. Stvarno je gust gledati te klubove kako napadaju i bore se srčano protiv bogatijih klubova. I neka netko to objasni onom blažicku, jer je iritantno slušati njegovo ulizivanje mamicu o nekakvoj školi kluba koji u šest godina četiri puta igra lp.

VL
Avatar Made in Germany
Made in Germany
23:24 28.09.2016.

Celtic i ManCity su odigrali jednu od najboljih utakmica koju sam u zadnjih nekoliko godina gledao. Igraci Celtica su ostavili srce na travnjaku. Fantasticni u skok igri gotovo im je nemoguce uzeti loptu glavom. Sa tempom su iznenadili Engleze kojii dosad u 6 utakmica i jednoj u elitnom drustvu sa svega svega primljena 5 gola, da bi im Skoti za 48' zabili 3! ManCity tehnicki i pojedinacno bolji i dobro voden sa klupe. Celtic me impresionirao jos jedanput, jel su Skoti pokazali kako se igra protiv kvalitetnijeg protivnika uz pomoc svojih navijaca i poznavajuci svoju povijest. Uz to sam rijetko vidio golmana poput Celticovog, koji gotovo savrseno ispucava loptu. Pa Celtic je gotovo sa 2 igraca u protivnickom kaznenom prostoru napadao vratara ManCitya na povratnoj lopti. Snimku ove tekme obavezno pokazat Dinamovim igracima, da se uce. Posebno kako se skace glavom na nabacaj odnosno u obranu. Jel je razlika izmedu Celtica i ManCitya ista kao razlika izmedu Dinama i Juventusa. Neka nitko ne govori da se nemoze. Fantastican Celtic je pokazao kako se igra nogomet protiv vise put skuplje momcad. Svaka cast Skotskom ali i Engleskom prvaku za ovu utakmicu. Svaka sekunda je bila zanimljiva.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
12:33 29.09.2016.

Svi mali klubovi nekako dostojanstveno odigraju Ligu Prvaka ali naša modra svetinja Dinamo u Europi važi kao kanta za napucavanje i ekipa zza klađenje.

VL
Avatar reeperbahn
reeperbahn
07:08 29.09.2016.

Celtic uvijek ma kako bio los odigra par dobrih tekmi u L.P Nema kavalitetu Citiya ,Barce cak ni Monchengladbaha..ali fizicka moc i duel igra,povratna lopta ,sinergija publike i igrača i uvijek dobri treneri. I bez respekta prema nekom ipak susu vise od 40 puta nac prvaci i osvajaci Kupa Prvaka i finalisti,te finalisti Kupa Uefa. Zato naprijed za Celtic,PSV,Porto

VL
MU
muh
07:41 29.09.2016.

A o Lukici ništa o njemu pišete samo prije utakmice a posle ništa jer je velika nula u Realu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.