Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija Tallinn
Povratak na članak

Pranjić: Možda u estonskoj ligi igra neki naš napadač...

-Imamo nekoliko igrača poput Gabrića koji mogu preuzeti ulogu napadača - kaže Bilić uoči Estonije.

Komentari 9

OB
-obrisani-
16:47 25.05.2010.

Eeeeeee,sad sam se sjetila ,Slovenija. !!...pa koliko su mali i zaboravi covjek da ih uopste ima...Kanta za napucavanje ,ka i Srbija... Bit ce festa za sve nas.!!... :-))

VL
Avatar protivkomunista
protivkomunista
18:06 25.05.2010.

ALLOO novinaru, ne idu najjače reprezentacije u južnu Afriku neg one koje su izborile plasman. a naj jače su na FIFI-noj ljestvici.

VL
VL
vladek
18:48 25.05.2010.

Biliću,pa imaš li još kojega igrača u Hajduku,imaju još i pionire.Ideš iz slaboga u još gorje

VL
OB
-obrisani-
20:37 25.05.2010.

Drago mi je sto je Zlovenija otisla na SP samo iz jednog razloga,a taj razlog je sto ću moći nesto zaraditi na kladionici.Uvjek ću se kladiti da ZLO gubi,ato je sto posto sigurna zarada.

VL
VL
????
23:44 25.05.2010.

Za dežurne kritičare i nepismene novinare: Portugal, kao sudionik SP-a se priprema protiv Zelenortskih Otoka, Kameruna i Mozambiquea. Sinoć su protiv Zelenortskih Otoka odigrali - 0:0 , da dobro ste pročitali NULA - NULA i to kod kuće, s AA momčadi, svi odreda najbolji su igrali. I ajmo sad dalje pljuvati po pobjedi nad Austrijom i Walesom....

VL
EU
EUPatriot
07:11 26.05.2010.

Bilić: Ovo nije besmislen put. Besmislen put bi bio onaj za JAR jer su tamo sve grupe več popunjene..

VL
KR
kroon
09:31 26.05.2010.

on je bio tuzan nakon finala haha, daj maknite vise ovo dole sa anketom \"Tko ce osvojiti Ligu prvaka\" jer kad vidim rezultat te ankete uhvati me smijeh od silnog domoljublja umjesto da pogledate u realnost

VL
OB
-obrisani-
16:18 25.05.2010.

Jos jedan novinar u klubu *e**t**a... Covjece boziji lupetate gluposti da je za posizit...Dobro pogledajte reprezentacije koje idu na Sp,a sa kojim klubovima igraju prijateljske...prosli vikend je Njem. koja se plasirala na Sp igrala sa treceligasem iz Tirola...Majko mila ,treceligasem...!m...! Koja je to trecerazredna reprezentacija na koju ce naici u JAR-u. ?? To je za sramotu i ruganje,a vi kakite po nasima...Stvarno ste neznalice i lupaci gluposti...Bravo za vas novinare..!

VL
EU
EUPatriot
16:38 25.05.2010.

Bilić: Ovo nije besmislen put u uspordbi sa onim na Wembley kada je bilo samo pitanje koliko golova čemo fasovati...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.