Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANSOUR prekida karijeru!
Povratak na članak

''Povlačim se iz boksa, ne mogu više izdržati pritisak''

Dino Mansour (na slici lijevo), velika nada hrvatskog boksa, odlučio je prekinuti karijeru sa 19 godina! Član BK Leonardo lani je u Poljskoj postao juniorski prvak Europe, a ove je trebao nastupati u Svjetskoj boksačkoj seriji za Pariz.

Komentari 4

JM
ja-ma
18:24 29.10.2010.

Agronomija?Zaštita bilja?Imaš zbilja \"sjajnu\" perspektivu.Ajde bolje budi faca pa priznaj da ti se ne da trenirati i da hoćeš tulumariti.

VL
HO
hotfishlake
11:44 30.10.2010.

steta za nas sport i dobro za njegovu glavu!

VL
CR
croPOLIT
12:06 29.10.2010.

Pametan decko! Puno uspijeha kod studiranja!

VL
BP
bpz
17:10 29.10.2010.

Odluka je odluka, ali kao svaka odluka i ta se može promijeniti. Dino prespavaj nekoliko dana, ako treba možeš i mjeseci, pa onda se trijunfalno VRATI!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.